BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a kapcsolat@bikuci.hu e-mail címen!

8 Comments

  1. Az audi dolgozók mutatták ki, hogy Belgiumban 3x annyit keresnek az ott dolgozók, mint itt.Élelmiszerek, mint itthon, lakhatás többe kerül, de így is több marad a zsebben.Mi, még a V4-eknél is kullogunk csak utánuk. Ez egy kicsit aláássa a nagy győzelmi himnuszokat.

  2. De legalább nem lízingelte, és nem is apuci tolta a sege alá, hanem meg dolgozott érte és önerőből meg engedhette magának. Hogy meg vegye és fent is tudja tartani. Továbbá elég szégyenletes hogy külföldre kell menni dolgozni azért hogy meg tudjon élni az ember 1 maga, nem hogy 1 egész család. Nevettek rajta pedig sírni kéne ezen. Oda haza sokaknak 1 egész hónapot kel keményen végig gályázni és alig keresnek 150.000 ret ide kint meg 4 nap alatt megkeresed a 300.000 re, az a szégyen! És még csak meg sem kell érte szakadni!!!! Csak 1 példa az én szakmámban othon 1000/1500ft/óra a jövedelem ha jó helyet találsz ide kint ugyan ez a szakma minimális munkával lazán 35 chf/óra =9800ft és ez itt a minimál bér az átlagot inkább le sem írom mert rosszul lennétek. És el lehet akkor gondolkodni menyi az anyi 1 200 órás hónapban ami 7000chf=1970000ft nak felel meg és ez ide kint havi kereset nem pedig éves!!!! És akkor még nyomhatjátok mellette a 400 óra +is oda haza és ha szerencsétek van talán elszámolják 3 év múlva!!!!

  3. Teljesen jó kép! 😀 A feliraton módosítanék annyit, hogy a jobb oldali oszlopban egy blue color job a bal oldali oszlopban pedig egy white color job és a kocsija 😀

Comments are closed.