10 egyszerű szokás, és azonnal csökken a testsúly anélkül, hogy koplalnál vagy tornáznál! Teljesen fájdalommentesen! –

Ha minden nap bevezeted az alábbi 10 egyszerű szokást az életedbe, nem kell koplalnod és nem kell végrehajtanod semmilyen megerőltető testmozgást ahhoz, hogy elinduljon a fogyás folyamata és megtarthasd az eredményeket szinte észrevétlenül. Az alábbiakban felsoroljuk ezeket a szokásokat:

1.) Kerüld a késő esti étkezést, mert az éjszaka előtt elfogyasztott táplálék feltehetően zsírként raktározódik a szervezetben.

2.) Fogyassz elegendő mennyiségű vizet, mert ez hidratálja a belső szerveket, javítja az anyagcserét és még a bőr minőségét is.

3.) Mindig aludj eleget, mert ha kevésbé vagy fáradt, kevésbé lesz erős az éhségérzet és a szervezeted nem fog annyi energiát zsírként raktározni.

4.) Korlátozd az alkoholfogyasztást, mert ezek az italok jelentős mennyiségű kalóriát tartalmaznak és felborítják a szervezet vízháztartását. Ez pedig elvonja a máj kapacitását, amely inkább a zsírbontással kellene foglalkoznia.

5.) Reggelizz tojást, mert ez serkenti azokat a folyamatokat a szervezetben, amelyek miatt kevésbé éhezel meg a nap során.

6.) Ha nem tudod elkerülni az étkezések közötti snackelést, válassz egészséges gyümölcsöt vagy magokat, mert ezek nem növelik az étvágyat és nem lassítják az anyagcserét. Fontos azonban megjegyezni, hogy a magok viszonylag magas kalóriatartalommal rendelkeznek, de az étvágyat csökkentik és jó minőségű tápanyagok (és vitaminok) forrásai.

7.) Nyugodtan igyál kávét, mert segít a zsírok lebontásában és csökkenti az étvágyat.

8.) Bár nem kell megerőltető testmozgást végezned, némi séta mindenképpen szükséges: járj többet mindennap, használd a lépcsőt a lift helyett, vagy sétálj napi 10-15 percet.

9.) Ha jó idő van, tölts legalább napi 10-20 percet a szabadban, mivel a napfény D-vitamin forrás, amelynek karcsúsító hatása van.

10.) Minden nap jegyezd fel, hogy milyen táplálékokat fogyasztottál aznap: egy kutatás szerint azok, akik rendszeresen nyomon követik az étkezéseiket, gyorsabban fogytak, mint azok, akik nem teszik ezt.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is értesüljenek róla!