A rendőrök rémséges zajokat hallottak egy földhalom alól – Amikor a talaj elkezdett mozogni, mindenki álmában is lemerevedett!

A floridai rendőrök éppen járőröztek, amikor felfigyeltek valami hangra. Nagyon furcsának találták, ezért közelebb mentek, és úgy gondolták, hogy kutyáék vonyítása ez.

Azonban nem láttak sehol egyetlen négy lábút sem. Szerették volna kideríteni, hogy honnan származik a hang, mert gyanús volt. Ekkor rájöttek, hogy az állat hangja jön ki egy földhalom alól! Azonnal cselekedtek, és kikaparták a kutyát!

Egy kis kölyköt találtak a föld alatt, akit élve temettek el. A kis kitartó állat képes volt életben maradni, noha csak kevés oxigén állt rendelkezésre.

Rohantak vele az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy a kölyök csak néhány hetes, de szerencsére egészséges állapotban van a történtek után.

Így aztán gyorsan megetettek vele, és azonnal jobban érezte magát :-). Tucker névre keresztelték, és rendkívül népszerű lett a rendőrségen, hamarosan pedig gondos, jó gazdára talált.

Ráadásul pont egy állatorvosnál, aki annyira megszerette a kölyköt, hogy befogadta!

Az emberek gyakran kegyetlenül bánnak az állatokkal, mert azt hiszik, hogy megtehetik! Szerencsére azonban vannak olyanok is, akik segítenek és megmentik őket, amikor csak tudják!

Forrás