Az elkáprázatosító átalakulás: A nagyi új külsővel ajándékozva lett egy profi fodrász segítségével

Korábban a nagyi úgy gondolta, hogy sosem lesz képes jól kinézni. Azonban unokája felismerte a helyzetet és egy profi fodrászhoz vitte, aki teljesen új külsővel ajándékozta meg (videó)! Meglepődött, amikor a tükörből egy negyvenes nő nézett vissza rá. Az átalakítások mestereként elismert Christopher újra visszaadta valakinek elvesztett önbizalmát, és most éppen Mary Johnsen, a 62 éves hölgy volt a szerencsés. Unokája fizette be őt az átalakító show-ba, mert családjuk úgy döntött, hogy elege van abból, hogy a nagymamának nincs önbizalma a kinézetét illetően.

Az átalakítás során a megjelenés és a kinézet lett a központi téma, ugyanis az átalakítások nagymestere, Christopher Hopkins ismét csodákat alkotott! Mary évek óta küszködött a megjelenésével és az önbizalomhiány olyan szintre jutott, hogy a családja sem nézhette tétlenül. Az unokája vette a nagy lépést és időpontot kért az átalakító show-ba. Csak az utolsó pillanatban árulták el a nagymamának, hogy milyen meglepetés vár rá.

Az átalakulás után Mary szinte nem hitt a szemének, mert a tükörben egy teljesen megújult ember köszöntött vissza rá. Most már semmi sem gátolhatja abban, hogy ugyanolyan gyönyörűnek érezze magát, mint évekkel ezelőtt. Látni az átalakulását igazán jó érzés, hiszen valaki újra rálelt önmagára egy kis segítséggel!

“Az életben léteznek lehetőségek, hogy valaki újra felfedezze önmagát, és újra megtalálja az önbizalmát.”

– Christopher Hopkins

Ha szeretnéd megnézni Mary hihetetlen átalakulását, akkor ne hagyd ki a videót!

Mary előtte és utána kép