Az igazi szerelemről és a házasság fontosságáról beszél Caramel

Molnár Ferenc Caramel nem kevesebb, mint tizenegy éve szerelmes egy nőbe, és képtelen elképzelni az életét másképp. Számára Szilvi mellett találta meg az igazi szerelmet, amelyet leginkább a biztonság és a szabadság érzésével azonosít. Ugyanakkor elismeri, hogy mindig van mit tanulni ezen a területen. Caramel szerint az igazi boldogság elérése áldozatokat követel, és azt vallja, hogy a másik személy fontossága mindig elsőbbséget kell élvezzen saját boldogságunkkal szemben.

Caramel szerint a szeretet és a kapcsolatok hosszú évek múltán is megmaradhatnak az életünkben, ha képesek vagyunk a másik embert első helyre tenni, még saját magunk elé is. Szerinte ez a gondolkodásmód azonban ritka manapság, mivel a világban uralkodik az önzőség és a csalás. Caramel személyesen szeretne változtatni ezen, és reméli, hogy több ember fogja ezt az étrendet követni.

“Borzalmasnak tartom azt, ha valaki megcsalja a házastársát, főleg egy olyan életben, ahol folyamatosan sugallják nekünk, hogy ez elfogadható és normális dolog. Szerintem ezeket a dolgokat csak azok a frusztrált kisgyerekek csinálják. Látom, milyen rontás folyik a világban. Sokan csupán azért választják ezt az életmódot, mert hírnevet és hatalmat akarnak, és ha nem lennének híresek, senki se fordítana rájuk figyelmet. Sok olyan magyarázkodást is hallottam már, de valójában csak tisztábban kellene látnunk, hogy milyenek vagyunk” – folytatta Caramel, aki nem csak külsőleg, hanem belsőleg is gyönyörűnek látja feleségét. Ő az, akivel szeretne öregedni, és elképzelhetetlennek tartja, hogy a házasságuk valaha véget érjen.

“Az én számomra ez a házasság szent. Szeretem a feleségemet, és még a gondolatot is kizárom az életemből, hogy valaha másképp legyen. Az év végére második gyermekünk születik, ami még inkább erősítette a kötelékünket és elmélyítette a kapcsolatunkat. Hét évvel ezelőtt az esküvőnkön nem véletlenül mondtunk igent egymásnak. Úgy döntöttünk, hogy egész életünkben egymás mellett maradunk, minden nehézségen túllépve” – meséli Caramel.