Bella Hadid, Hollywood öntudatos “it-lánya”, merész divatválasztásaival hódít a nagyon rövid sortban

Bella Hadid, a merész divatérzékéről ismert, újra reflektorfénybe került egyedi stílusával. A híres Hollywoodi “it-lány” nemrég megosztott fotókat a személyes Instagramján, amelyeken egy merész szettet mutat be. A szett egy pulóverből, hot pantsből, hímezett loaferből és garbónyas zokniból áll.

Az látszik Bella Hadid öltözékében, hogy önbizalma megmutatja a mellszobrát anélkül, hogy aláöltözetet viselne. Sokan választanak ilyen rövid sortot, de gyakran védő alsóneműt viselnek, hogy az öltözék ne okozzon kellemetlenséget.

Bella Hadid divatválasztásai mind kritikát mind csodálatot váltanak ki, megegyezve egyedi stílusával. Egy interjúban úgy nyilatkozott: “Azt veszem magamra, ami boldoggá és kényelmessé tesz.”

Bella Hadidet az jellemzi, hogy “elsőként a felszabadulás” térfelelgetésének filozófiáját követi divatban, gyakran merész és felfedő öltözékekben jelenik meg. Önbiztosan visel gombos blúzokat, melyek kiemelik alakját, és kísérletezik provokatív divatdarabokkal, amelyek sokszor kiváltják a kritikát és dicséretet az ő merész mégis luxusos megjelenéséért.

Legendás vörös ruhája a Cannes-i Filmfesztiválon tovább erősítette hírnevét merész divatáról. Az selyem ruha merész kivágásokkal a szívteleneket is pirosította meg.

Bella Hadid nem kérik bocsánatát divatválasztásaiért, magabiztosan a saját személyes stílusával vezet, függetlenül attól, hogy ki milyen véleménye van merész és szexi ruhatárának kiválasztásáról.