Botrányos események a Sztárban Sztár leszek! műsorban

Mint az utóbbi időben kiderült, a “Sztárban Sztár leszek!” című televíziós műsorban nem maradtak el az izgalmas pillanatok. Az egyik legnagyobb botrányt Tóth Gabi okozta, és a kamerák mindent rögzítettek!

Az ilyen típusú műsorokban gyakran előfordulnak különböző helyzetek és konfliktusok, amelyek hozzájárulnak a dramatikus hatáshoz. Azonban nem tudom biztosan megmondani, hogy az adott műsorban valóban voltak-e épített helyzetek Gabi és más műsorvezetők vagy zsűritagok között. Ezek az elemek lehetnek előre előkészítettek vagy spontán módon jelennek meg a résztvevők részéről.

Ebben az évben ismét egy ilyen jelenet zajlott le: Majka sorban választotta ki a tehetséges versenyzőket, miközben a többi mentor csak ámuldozással nézte a dolgot. Ezután a rapper felvetette elégedetlenségét, és ez egy heves vitához vezetett Tóth Gabi között. Miután Gabi megnyugodott és visszatért a stúdióba, rövid összetűzésbe keveredett Köllő Babettel is, míg Pápai Joci nyugodtan és türelmesen várt a dolgok alakulására.

A nézőknek láthatóan nagyon elege van ezekből a hisztikből, és a Sztárban Sztár leszek! közösségi oldalán követik egymást a negatív vélemények a történtekkel kapcsolatban.

Minden évadban eljátssza, hogy megsértődik és kimegy.

Az nem is lenne Gabi, ha nem rohan ki káromkodva a szentfazék.

Egyértelműen a versenyzőknek kellene választaniuk, ekkor nem lenne állandó cirkusz.

Gabi biztosan sok pénzt kap azért, hogy mindig játszsza ezt a cirkuszt!

Minden évadban hisztizik, kiborul, sír, stb… Jön a színház!