Brigitte Bardot – Az egykor világ legszebb nője ma már 88 éves

Egykor a világ legszebb nőjének kiáltották ki a ma már 88 éves Brigitte Bardot-t. A francia származású színésznő tizenéves korában robbant be a köztudatba, amikor 1952-ben debütált az első filmjével. Ezután rövid idő alatt hírnévre tett szert, és Hollywood szeme sem kerülte el figyelmét.

Az ünnepelt női ikon azonban 1973-ban, amikor már a csúcson volt, úgy döntött, hogy életét és vagyonát az állatok jogainak szenteli. Elhagyta a színészi pályát, hogy aktívan álljon ki az állatvilág védelméért. Bár törekedett jó kapcsolatot kialakítani tizenéves gyermekével, karrierje miatt a nevelésétől le kellett mondania, ami nem sikerült neki.

Viszont jelenlegi párjával együtt él, és továbbra is aktívan szerepet vállal a nyilvánosságban. Főleg az állati jogok támogatásával kapcsolatban jelenik meg. Saját alapítvánnyal is rendelkezik, amelyet 1986-ban hozott létre, de hivatalosan csak 1992-től működik.

A 88 éves állatjogi aktivista, Brigitte Bardot nemrégiben az Elysee Palotában tárgyalt Emmanuel Macron francia elnökkel az állatok jogairól. Ezen az eseményen lencsevégre kapták az egykori színésznőt, akitől már nem várható, hogy visszanyeri régi fiatalságát. Még mindig szenvedélyesen támogatja az ügyét, bár egészségi állapota hanyatlóban van, és már nem képes közlekedni mankó nélkül. Azonban a tűz még mindig ég benne és kitartóan folytatja a kemény munkát, amitől csak még több kitartást kívánunk neki.

Bardot-módszerrel többen is lefogytak.

https://www.instagram.com/p/embedInstagramURL/embed/captioned/?cr=1&v=10&wp=1012&rd=https%3A%2F%2Fwww.bikuci.hu&rp=%2Foshi%2F6280515