Rejtvény, fejtörő

Brutálisan nehéz feladat: csak a legjobbak szúrják ki mind a hat hibát a képen

Annyira jól elrejtették a különbségeket a két képen, hogy szinte lehetetlen kiszúrni őket egyből.

A legügyesebbek 1 perc alatt kiszúrják mind a hat eltérést.

Az agyunk kreatív oldalát kell használnunk ahhoz, hogy sikerüljön megtalálnunk a hibákat.

Ez a képrejtvény biztosan próbára teszi a látást és a türelmet. Az optikai csalódások évszázadok óta lenyűgözik az embert. Megkérdőjelezik az észlelésünket, és felfedik vizuális rendszereink összetettségét. Az optikai csalódások becsapják az agyunkat, és megnehezítik, hogy megtaláljuk a rejtett tárgyat.

Láttunk már olyan képet, ahol a vonalak összeálltak egyetlen képpé. De olyan fejtörők is felbukkantak, melyekben a rejtett képes feladványokat és az optikai illúziókat kombinálták a készítői. Ezúttal egy minden eddiginél nehezebb képkereső feladat teszi próbára az internetezők figyelmét.

Miért fontos az agytorna?

Rengeteg módja van annak, hogy folyamatosan tornáztassuk az agyunkat. Ennek egyes formái lehetnek a különböző fejtörők. Ha úgy szeretnénk ellenőrizni logikai képességeinket, hogy közben jól is érezzük magunkat, tökéletes megoldást jelenthetnek. Sokféle tudáspróba létezik, vannak gyerekeknek szólók, vannak felnőtteknek és idősebbeknek szólók is. Miközben dolgoztatjuk az agyunkat a megoldások kitalálásával, még jól is szórakozunk.

A kép nagyon aprólékos áttekintést igényel, tényleg csak a legtürelmesebbek fogják megtalálni az egyik legnehezebb képrejtvényünk különbségeit. Az igazán jó megfigyelők 1 perc alatt végeznek a feladattal.

Akinek szüksége van rá, most kapja elő a szemüvegét, extrán nehéz feladat következik, amit Dudás Gergely készített az agytornák szerelmeseinek!

Hat darab eltérés van a két kép között, melyek ezek?

Hol a hat eltérés a két kép között?

Hol a hat eltérés a két kép között?

 

 

 

 

Íme a megoldás:

Hát ez aztán nem volt egyszerű!

Hát ez aztán nem volt egyszerű!

Forrás: thedudolf.blogspot.com 

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.