Egy beteg férfinak váratlan meglepetésben részesül – könnycsepprekedés, amikor rájön a valóságra

A 59 éves Steve Price-t egy ohioi kórházban kezelték hasnyálmirigy gyulladással, és szenvedett súlyos szövődményektől. Steve már számos vizsgálaton és kezelésen esett át, így nem lepődött meg, amikor közölték vele, hogy szükség van még egy röntgen vizsgálatra, majd indulhatnak. Megszokta már, hogy kerekesszékben tolják ide-oda, ezért engedelmesen elviselte, ahogy elhelyezik a liftben, majd húzzák végig a kórházi folyosón. Azonban amikor beértek a kórház kápolnájába, a kép, amit látott, arra késztette, hogy azonnal elkezdjen sírni!

A látvány, ami elé tekintett, lenyűgöző volt: lánya egy menyasszonyi ruhában várta, körülötte pedig rengeteg kedves ember található

. Janae Hauger, a lánya, esküvőjét már régóta tervezték, és nem adták fel az álmukat a férfi betegsége miatt. Janae azonban mindvégig tudta, hogy apja fogja elkísérni őt az oltár elé.

Mivel az apa nem tudott részt venni az esküvőn, az esküvőt hozzá vitték! Ez egy csodálatos meglepetés volt, amelyhez csodálatos érzelmek társultak. Janae ezeket mondta: “Táncoltunk közös dalunkra és sírtunk. Ez egy nagyon meghitt pillanat volt, amire egész életemben emlékezni fogok. Annyi mindent feláldozott értem, és hihetetlenül hálás vagyok, hogy a világ legjobb apukája lehet nekem. SZERETLEK!”

Nézd meg velünk ezt a megható videót is, amit nem szabad kihagyni!