Egy daganatos kisfiú különleges kijelentést tett újszülött kistestvérének

Az alig 9 éves kisfiú, akit rákkal diagnosztizáltak, elképesztően megható mondatot mondott újszülött kistestvérének, amely egyszerre a világ legszebb és legszomorúbb mondata lehet. A kisfiú ragaszkodott ahhoz, hogy nem adja fel a harcot, amíg találkozik a kistestvérével.

Az egész történet 2016 nyarán kezdődött, amikor a kisfiú rosszul kezdte érezni magát. Szülei azonnal orvoshoz vitték, de azt mondták nekik, hogy csak megfáztak, és hazaengedték őket. Sajnos a kisfiú állapota csak romlott, így újra orvoshoz fordultak. Ekkor érkezett meg a sokkos diagnózis: a kisfiú rákos volt. Azonnal megkezdődött a kezelése.

Néhány hónappal később, 2017-ben úgy tűnt, hogy a kisfiú legyőzte a betegséget. Az orvosok nem találtak nyomát a ráknak, és ő újra iskolába kezdett járni. Azonban az öröm nem tartott sokáig, mert egy rutin vizsgálat során újra felfedezték a rák jelenlétét a szervezetében. Új kezelést kezdett, és bár a túlélési esélyeket 70%-ra saccolták, a betegség tovább terjedt.

A kisfiúnak azonban volt egy célja, ami erőt adott neki az állandó küzdelemben: szerette volna látni a hamarosan érkező kistestvérét. Bár három hónapig kitartóan kellett küzdenie, a család mindent megtett, hogy a lehető legjobban támogassák őt. Folyamatosan fájdalomcsillapítókat kellett szednie, hogy elviselhetőbbé tegyék az utolsó napjait.

Végül eljött az a nap, amikor megszületett a kishúga. A kisfiú megölelte a kistestvérét, majd megható szavakkal búcsúzott tőle: “Szeretnék maradni, de mennem kell, hogy a védelmező angyalod lehessek!”

Nem sokkal ezután a kisfiú sajnos elhunyt, de emléke mindig az életben marad a család számára.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu