Egy hihetetlen történet: Háromszoros ikrek születtek, majd hét évvel később a nő váratlanul ismét terhes lett

Az alábbi cikk egy elképesztő történetet mesél el egy házaspárról, akik egy hosszú küzdelem után végre szülővé váltak. Courtney és férje nagyon vágytak a gyerekekre, azonban Courtney természetes úton nem esett teherbe. Ő egy olyan orvosi beavatkozáson ment keresztül, amely segített növelni a teherbeesés esélyét. Az eljárás sikeres volt, és Courtney azóta hármas ikrek édesanyja.

Az ikrek, Jack, Oliver és Ellie, hatalmas boldogságot hoztak a családba, és Courtney és férje boldogan éltek tovább. Azonban hét évvel később a váratlan történt, amikor Courtney úgy érezte, hogy ismét terhes lehet. Számára ez elképzelhetetlennek tűnt, hiszen a korábbi nehézségek miatt nem hitte volna, hogy természetes úton újra teherbe eshet. Amikor orvosához fordult, mindannyian meglepődtek a diagnózison: Courtney ismét hármas ikreket várt.

„Az orvosok még nem láttak ilyet!” – mondta Courtney. „Amikor felhívtam a szüleimet, és elmondtam, akkor nem akarták elhinni.”

Az idősebb ikrek szeretettel és kíváncsisággal várták a kistestvéreik érkezését, és hamar megszerették a baba hármas ikreket. A család boldogsága tovább növekedett és mindenki boldogan éltek együtt.

„Mindegyik gyereknek kijelöltünk egy kistestvért születési sorrendben. Egyből beléjük szerettek!”

Itt található egy videó az elbűvölő családról:

https://www.instagram.com/p/INSTAGRAM_LINK/

https://www.youtube.com/watch?v=YOUTUBE_VIDEO_ID_NOEMBED