Egy izgalmas bejelentés: Sebestyén Balázs új fejezetet indít, egy óriási meglepetéssel

Sebestyén Balázs péntek reggel az Instagram-történetében elárulta, hogy hamarosan új fejezet kezdődik az életében, és újabb izgalmas szezon érkezik a Nyerő Párosban.

2023. október 2-től hétköznap esténként nyolc híresség mérettetheti meg magát a Nyerő Páros legfrissebb szériájában. A műsorvezetők, Sebestyén Balázs és Kabát Péter humorral, izgalommal és elképesztő feladatokkal várják a nézőket.

Érdemes azonban továbbra is a képernyő előtt maradni, mert az egyik legkedveltebb túlélő-show, a Survivor új évadja is visszatér a Nyerő Páros után. A Generációk harcában követhetjük nyomon a versenyt, amelyben a sztárok ismét bebizonyíthatják, milyen erősek és kitartóak.

„Vastag Csaba nevét egy ország ismeri: az X-Faktor történetének legelső aranyérmese. Párja Domján Evelin, vagyis Vastagné Domján Evelin”.

A versenyzők között lesz Voksán Virág, egykori modell és playmate, jelenleg pedig lemezlovas. Párja Valentényi László generálkivitelező, aki mindig sportos és kimért.

Balogh Eleni, modell és szépségkirálynő is részt vesz a versenyben. Párja Soós Dávid labdarúgó, jelenleg a Hatvan FC játékosa.

Az ismert rapper, Curtis, vagyis Széki Attila is ott lesz a versenyben. Párja Barnai Judit, egykori válogatott kosárlabdázó, aki sok sikeres csapatban játszott.

Bálint Antónia hitelszakértő és egykori szépségkirálynő a partnerével, Bársony Farkassal, jogászként, vesz részt a páros versenyben.

Henry Kettner, a vlogger és tartalomkészítő is a versenyzők között lesz barátnőjével, Kiss Rebekával.

Varga Miklós, vagy ahogy ismerjük, Joe, az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiúja is részt vesz a páros versenyben. Párja Hrovatin Csenge, akivel a szerelmüket forgatáson felfedezték.

Boráros Gábor profi MMA-harcos, aki húsz győzelemmel és egy döntetlennel büszkélkedhet. A partnere Jákli Mónika influenszer, akik több mint 11 éve vannak együtt.

Ez az új széria ígéretesnek tűnik, és biztosan nem hagyja unatkozni a nézőket.

„Azt is elárulhatom, hogy a Survivor ismét zajos sikert hoz, amelyben a Generációk harcát követhetjük végig”

Kép 1

Kép 2

A cikkben található képek forrása: https://example.com