BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

35 Comments

  1. Egyetértek azokkal akik írják h gondolkodni kell mielőtt írni akarok valamit. Ebben az esetben is azt kellett volna. Rá kell bízni mindenkire hogy oldja meg. Remèlhetőleg mindenki gondolkodik rajta ès valahogy meg fogja oldani.

  2. A vájogházi lehetőségek nem alkalmazhatók panelra, vagy pl. ha nincs is bevezetve a gáz. Akinek autója van, azt kár kapacitálni az ökrösszekér előnyeire. A veteményes kert tulajdonosa behozhatatlan előnyben van a panellakóval szemben, aki viszont nem kell féljen a megfagyástól, mint a hontalanoknak. Viszont mindannyiunknak megvannak a saját gondjai, a közös gondokon az államnak lenne kötelessége segíteni. Legyen olyan államunk, kormányunk, amelyik ezt megteszi! Ha nem teszi, ki kell cserélni azt.

  3. Meg pesze annak a fának , nem árt ha száraz a nedves fa égéskor párát is ad keveredik a korommal ez a kátrány átjarja a téglát és ki ütközik a falon . Büdös és barna , jöhet a falcsere . Ahol nics lehetőség , hogy tüzeljen fával ?!!

  4. Inkább gondolkodni kellene hogy minél több fa megmaradjon a természetbe és hogy télen is tiszta legyen a levegő ha az emberek kimennek vagy szellőztetnek.megértem én ha valakinek nem tellik gázra meg központi kazánokra de basszus ne buzdítsa már az embereket az erre az ósdi tűzelésre.Nagyon szeretem a telet de nagyon dühìtő h sokszor se kimenni se szellőztetni nem lehet mert olyan füst van h az ember elhányja magát

Comments are closed.