Egy újszülött baba az apjára mosolyog, ez a kép azonnal végigsöpört az interneten: “Abban a pillanatban megtudtam, mi az igaz szerelem.” –

Egy megindító pillanat, amikor egy újszülött baba először mosolygott az apjára, hatalmas visszhangot keltett az interneten. Ez a lenyűgöző kép hamar elterjedt világszerte, és az emberek szívét meghódította. Merüljünk el ennek a varázslatos fotó mögött rejlő történetben.

Antonella Tarsila Rosa Cordeiro és Flávio Dyego Vilela lánya. Az anya szerint Antonella felismerte apja hangját, aki a terhesség ideje alatt rendszeresen beszélt és játszott vele. “Az ágyamba tették, amikor aludt, és amint beszélt hozzá, Antonella kinyitotta a szemét és mosolygott!” mondta az anya.

Flávio mindig elmondta neki, hogy mennyire szereti. Minden reggel jó reggelt kívánt neki, amikor dolgozni ment, és minden délután jó délutánt mondott, amikor hazaért. Mindig azt mondta neki, hogy mindig ott lesz, és gyengéden simogatta a pici pocakját. Hihetetlen módon minden nap ugyanabban az időben elkezdett mozogni. És amint Antonella megszületett, apja ismételte azt a mondatot, amit mindig mondott neki, amikor még a méhében volt: “Szia kicsi, itt vagyok, az apukád!” – mesélte Tarsila.

Flávio elmondta, hogy áldottnak érzi magát, hogy lánya ilyen csodálatos mosolyt ajándékozott neki. “Azt hittem, hogy tudom, milyen az igazi szeretet, amíg rá nem pillantottam arra a őszinte mosolyra a világon… Azon a pillanaton értettem meg, mi az igazi szerelem” – mondta.