Egyszerű álmok és egy erős motiváció: Gergő, Dér Heni férje

A HBO Max-foriginal sorozata, a “A híd”, már most a legjobb valóságshow-ként emlegetik a kritikusok. Az alkotók egy érdekes koncepcióval álltak elő: 14 versenyzőnek csapatot kell alkotnia, hogy egy 250 méteres hidat építsenek, ami elsőre lehetetlen küldetésnek tűnik. Hamar kiderül, hogy a játékosok nagyon különböző személyiségek, de a 30 millió forintos fődíj mindenkit kemény munkára sarkall. A közösség megerősítője Dér Heni férje, Bakos Gergő, aki már megszokta a fizikai munkát, hiszen álmai asztalosként dolgozik a való életben. Együtt dolgozik a többiekkel a cél érdekében, majd az utolsó estén fáradtan összeülnek és megbeszélik, hogy mire költenék a nyereményt.

“Ez a fődíj egy lehetőség egy jobb életre. Nincsenek nagy terveim, nincsenek luxusigényeim, semmi. Csak az a fontos, hogy a kis családom biztonságban legyen. Ez motivál, a családom motivál, hogy végigcsináljam ezt és a fődíjért küzdjek” – mondta könnyeivel küszködve Gergő, aki gyermekeként mindig az édesapját tartotta példaképnek.

“Ezzel nőttem fel, hogy azt láttam, apám keményen dolgozik. Hárman voltunk testvérek, és bár apám fiatalon, ötvennégy évesen elhunyt – akkor én huszonöt voltam – mégis azt láttam rajta, hogy a család mindig első helyen volt számára. Ezt hoztam magammal…” – folytatta a szívhez szóló vallomást.