Elhagyta Tóth Gabit az új párja? Rejtélyes üzenet jelenik meg Tóth oldalán –

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása meglepetésként érte a nyár utolsó hónapjában. Senki sem számított arra, hogy ez a korábban tökéletesnek tűnő álompár szakítani fog. Sokan reménykedtek abban, hogy Gabiék újra egymásra találnak, de a sztárszakács már elköltözött új vidéki otthonukból, és az énekesnő és Krausz Gábor is beszéltek egy “új fejezet” kezdetéről az életükben. Úgy néz ki, hogy a szakítás végleges, mindannyian igyekeznek továbblépni, miközben közös szeretetben nevelik tovább a közös kislányukat.

Tóth Gabi üzenete

Az énekesnő most egy 24 óráig elérhető Instagram történetben szólalt meg. Egy friss fotót osztott meg magáról, amin teljesen más stílusban sminkel és fotózik, mint korábban, majd idézte Ady Endre 1908-ban írt versét, amely így hangzik:

Ady Endre: Az Úr érkezése

Amikor elhagytak,

Amikor a lelkem roskadozva vittem,

Csöndesen és váratlanul

Átölelt az Isten.

Nem harsonával,

Hanem jött néma, igaz öleléssel,

Nem jött szép, tüzes nappalon,

De háborús éjjel.

És megvakultak

Hiú szemeim. Meghalt ifjúságom,

De őt, a fényest, nagyszerűt,

Mindörökre látom.

Tóth Gabi egy exkluzív interjút adott a Tények Plusz számára, ahol először és utoljára beszélt a rá irányuló támadásokról. Az elmúlt időszakban szinte száz halálos fenyegetést kapott ismeretlenektől, de ismert emberek is naponta kiélvezik rajta a frusztrációjukat. Gabi nem érti ennek a gyűlöletáradatnak az okát, és úgy véli, hogy nem sértett meg senkit, csak őszintén vallja a hitét és az értékrendjét, amire minden embernek joga van.

“Rendben, összeszedem magam. Pedig megígértem, hogy nem fogok sírni, mert akkor azt mondják, hogy gyenge vagyok. Azok, akik azt akarják, hogy legyek gyenge, örülni fognak ennek, és ezért nem akartam sírni, de amikor gyermekemről beszélek, mindig meghatódok, mert ő egy csoda az életemben” – kezdte könnyekkel küzdve, majd magyarázatot adott arra is, miért lett hirtelen vallásos személy. Sokan kritizálják ezt a változást.

“18 évesen műtőasztalra kerültem tüdőembóliával, az élet és a halál között. Azt mondták nekem, hogy nem lehet gyermekem. 2019-ben mégis teherbe estem és áldásba részesültem. Tehát mi más ez, ha nem az Isten műve, és mi történt azóta, hogy megkaptam ezt a csodálatos áldást” – mondta Gabi, hozzátéve, hogy az orvosok szerint a gyermekük az Isten műve.

További érzelmes és megrázó részleteket Gabi teljes interjújából tudd meg: