BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Elképesztő összefogás: Ezrek imádkoznak Dopeman kishúgáért

news image

Megható és egyben reményteli, ami tegnap, január harmadikán történt. A Bors egy hosszú cikkben adott hírt arról, hogy Dopeman húga, Pityinger Fruzsina az Amerikai úti Idegsebészetre került, ahol jelenleg is megfigyelés alatt van.

Dopeman
Dopeman, a húga Fruzsina és az édesanyjuk Fotó: Dopeman/Facebook

Fruzsina 30 évvel ezelőtt született, és bár az anyaméhben teljesen egészséges baba volt, egy orvosi műhiba miatt súlyos oxigénhiányos állapotban jött a világra, aminek következtében halmozottan fogyatékkal élő lett. Nem tud beszélni, járni, komplexen gondolkodni. Az egyetlen szerencséje, hogy egy olyan szerető, támogató családba született, ahol a fogyatékossága nem jelentett problémát, az életét nyugalomban, szeretetben, a legnagyobb biztonságban éli. Az édesanyja három évtizede ápolja őt, fejlesztő foglalkozásokra viszik, gondoskodnak róla, feltétel nélkül szeretik.

Dopeman
Dopeman és Fruzsi nagyon jó testvérek Fotó: Dopeman/Facebook 

Fruzsina az év első napján mindenkit megijesztett azzal, hogy úgy félrenyelt egy falatot, hogy bár az édesanyja profi betegellátó, nem tudta megoldani a problémát, ezért mentőt kellett hívni.

A család azt hitte, hogy ez csak egy szerencsétlen háztartási baleset volt, de a fiatal nő másnap epilepsziás rohamot kapott, majd a következő napon megint félrenyelt, így muszáj volt egy komolyabb vizsgálatot végezni rajta. Az eredmény sokkoló lett: az agy hátulsó kamrájában tágulat van. Bár még tartanak a vizsgálatok, feltételezhető, hogy ez a tágulat nyomja többek között azt a központot, ami a nyelésért is felelős.

Dopeman
Az utolsó közös kép… Dopeman édesapja december 7-én elhunyt. Fotó: Dopeman/Facebook

Még nem tudni, de nincs kizárva, hogy Fruzsinán új

Olvasd tovább a cikket