Elkezdődött a visszaszámlálás – Kiderültek Nostradamus jóslatai 2024-re

Athos Salomé, a világhírű brazil médium, aki a modern Nostradamusként is ismert, most a jövővel kapcsolatos aggodalmai miatt aggódik Károly királyért.

Szerinte a következő évben komoly egészségügyi problémákkal kell szembenéznie a királynak, ami akár le is vezethet a trónról való lemondáshoz.

Salomé azt is megjósolta, hogy ha Károly lemond a trónról, nem feltétlenül Vilmos herceg lesz az utódja. Bár további információkat vagy okokat nem részletezett, úgy tűnik, hogy új politikai vagy családi dinamikák jelenhetnek meg.

Érdekes módon korábban Salomé azt nyilatkozta, hogy az uralkodó és fia, a walesi herceg kiváló kapcsolatban vannak egymással. Ez arra utalhat, hogy az aktuális helyzetben újabb változások és események várhatók a brit királyi családra. Fontos megjegyezni, hogy az ilyen jövendölések mindig vitatottak és bizonytalanok, és a jövő előrejelzése mindig nehéz.

Athos Salomé ugyanakkor figyelmeztette, hogy a királynak “különösen vigyázni” kell az egészségére, amelynek “problémák merülhetnek fel”.

A médium a Daily Star-nak azt mondta: “Károly királynak vigyáznia kellene az egészségére, mert húgyúti és bélproblémák jelentkezhetnek, valamint gond lehet a prosztatájával is. Jobb, ha most vigyáz, ha nyugodtan szeretne uralkodni.”

A jóslat szerint a királynak korábban is le kell mondania, és Salomé úgy véli, hogy most kezdődik a visszaszámlálás. “Kiderül, hogy a király 2024 és 2025 között marad-e még hatalmon.”

A médium Salomé a királyt “stratégiai gondolkodású intelligens emberként” jellemezte.

Forrás: [Origo]