BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

45 Comments

  1. Először is.A trón öröklésének rendje van.Ott nem fityisz van,aki kénye kedve szerint tesz mindent!A “roham” kifejezés marhaság,mérges volt,mert nem fért el rendesen aláírni a vackoktól.

  2. Rohamot? Miféle csúnya rohamot? Én azt láttam, hogy odaszólt valakinek, hogy “Take it”, vagyis vegye el az asztalról, amely meglehetősen kicsi, azt a valamit, ami zavarta. Ez semmiképp nem azt jelenti, hogy rohama volt! Hogy izgult, az meglehet, mert nem mindennap történik meg vele az, amin most keresztülment. Miért kell mindig szőrszál hasogatónak lenni és rosszindulatúan félremagyarázni a dolgokat?

  3. Hello ti magyarok !!Más orszag királyával vagytok elfoglalva??A mi királyunk mivel különb ?Amit adott pénzt a gyerekes szülőknek meg a nyugdíjasoknak Azt vissza is veszi Az angoloknál legalább van élet 🤷🏻‍♀️És lesz is nem a nyomorúság 😞😭

  4. Az apuka átadhatná a trónt Vilmosnak.
    Úgyis a királynő profilját le kell venni meg a himnusz is átírni.Elhiszem ,hogy erre vágyott ,hogy egyszer Ő is király lehessen persze nem az édesanyja halálával de így alakúlt .De mégis egyszerűbb lenne fiatalnak átadni Ő meg élvezze az életet ahogy eddig, mert eztán már nem úgy lesz!

  5. Gondolom a videót senki nem nézte meg. Semmi extra nincs benne, ki van fotózva egy mimika. Nem fért el és 20x mutatta, hogy vigyék arrébb. De gyűlölködni jó. Igaz?

Comments are closed.