Emlékszel a Mónika Show sztárjára Vámpír Ágira? Rá se ismerni, ilyen jól néz ki most –

Emlékszel a Mónika Show sztárjára Vámpír Ágira? Aligha lehet ráismerni, olyan jól néz ki most –

A Mónika Show egy népszerű magyar beszélgetős műsor volt, amit a legtöbb magyar ember nézett a 2000-es évek elején. Az egyik adása révén igazi sztárrá vált és az egész ország megismerte “Vámpír Ágit”.

Bár az a jelenet, amelyben Botos Ágnes volt párjával vitatkozott, sosem került adásba, csak az internetre került, a karaktere mégis az egykori Mónika Show legnépszerűbb résztvevőjévé vált, és őt tartják ennek a szerepnek a megtestesítőjének. Az által sokan “Vámpír Áginak” titulált nő szavai közszájon forgóvá váltak.

“Egy Nógrád megyei településen élek albérletben a párommal, akivel az interneten ismerkedtem meg évekkel ezelőtt” – mesélte a Borsnak Ágnes, akinek négy gyermeke és hat unokája él a közelben.

Azt mondja, sok bántás éri a mai napig a műsorban való szereplés miatt, ezért is festette haját szőkére, remélve, hogy kevesebben ismerik fel.

“Valójában én nem olyan vagyok, mint amit ott láthattak, és ezt szeretném is bebizonyítani mindenkinek” – magyarázta a nő, aki számára a felvételen szereplő Zoltán már “halott ember”.

“Még a nevét sem akarom kiejteni többé, ki akarom hagyni az életemből. Ő már halott ember számomra, nem érdekel, hogy mi van vele” – tette hozzá Ágnes.

Forrás: minden-egyben.com