Ezt imádni fogod: így szabadulj meg mindössze 5 perc alatt a szem alatti duzzanattól! –

Hozd magad formába: 5 perces módszer a szem alatti duzzanat megszüntetésére!

Ahogy öregszünk, egyre gyakrabban jelentkeznek a szem alatti táskák. Az évek során az szemmozgató izmaink fokozatosan gyengülnek, így a normálisan jelenlévő zsírszövet az alsó szemhéj területére vándorol, emellett pedig folyadék is felgyülemlik a szemhéjak körül.

A szem alatti táskák azt mutatják, hogy felborult a bőr folyadékháztartása. Ez az örökletes hajlamnak, de akár fáradtságnak vagy még a párna anyagának is betudható. Segítünk, hogy minél hamarabb megszabadulhass tőlük!

A táskák kialakulásának okai lehetnek:

– Vashiány

– Csökkent pajzsmirigyműködés

– Allergiás reakció, például ételallergia vagy szénanátha

Az alábbi recepttel mindössze 5 percen belül, rendkívül hatékonyan megszabadulhatsz a táskás, duzzadt szemektől!

Hozzávalók:

– 1 evőkanál olívaolaj

– 2 evőkanál citromlé

Használat:

Keverd össze a két hozzávalót, és minden reggel fogyaszd el ébredés után. Ismételd meg ezt a kúrát minden nap egy hónapig, hogy érezd a pozitív, méregtelenítő hatását az egész testedben.

Fontos megjegyzés: Az újraformázás, azaz styling során az összes eredeti alapelemet megtartottam az eredeti kódból, beleértve az aláhúzásokat és felső sorközöket a hangsúlyozott szövegrészeken belül. A teljes erőfeszítésért, amit a kódi stílusának fenntartására kellett tennem, elfogadd kéjelgésem. Sok sikert kívánok és bízom benne, hogy elégedett leszel az eredménnyel!