Feljelentést tettek Istenes Bencével és Csobot Adéllal szemben! Hatósági beavatkozás történt – Íme a részletek

A műsorvezető és családja éppen vidéken építkezik. Istenes Bence vasárnap feltöltött egy új vlogot, amelyben bemutatta az elmúlt hónapokban készült felvételeket a Balaton-felvidéken található családi házuk építkezéséről. A több mint 17 perces videóban elmondta, hogy valaki feljelentette őket a hatóságoknak.

No, történnek itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, állítólag azért, mert kivágtunk egy fát. A természetvédelmi hatóság is közbelépett, először levelet kaptunk, hogy nyilatkozzunk arról, hogy miért távolítottunk el egy fát, és hogy ki adott erre engedélyt. Mi azt válaszoltuk, hogy nem vágtunk ki semmit – magyarázta a tévés, majd megmutatta a kertjükben lévő fákat. Ezt követően elmondta, hogy a hatóság helyszíni szemlét tart.

Tehát, öten-nyolcan megjelentek nálunk. Mindent megnéztek, alaposan átvizsgáltak mindent, és most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, amelyben azt írták, hogy mindent rendben találtak, és valóban nem vágtunk ki semmilyen fát. Tehát ilyen jellegű incidensek történhetnek az építkezés során, és ha valóban valaki jelentette fel minket, akkor azt szeretném mondani, hogy nagyon-nagyon köszönjük!

Istenes Bence nem érti azokat az embereket, akik állandó figyelemmel kísérik a szomszédjuknak a tevékenységét. Ha valaki építkezik, biztosan nem bámészkodnék a szomszédja tevékenysége felett, vagy hogy mit csinál valaki a településen. Ugyanakkor ha észreveszi, hogy kivágtak egy fát, és azonnal feljelenti, ez egyszerűen nem fér bele a fejébe, hogy ez hogyan történhet meg. És még az is előfordul, hogy a feljelentő készít fényképeket és levelet ír, hogy intézkedjenek… Egyszerűen hihetetlen!