Férje váratlanul elhunyt egy fogfájás után – Erre figyelmeztet most mindenkit ez a nő!

Férje váratlanul távozott egy váratlan fogfájás után – erre hívja fel a figyelmet ez a nő!

A 26 éves kamionsofőr, Vadim Anatoliyevich Kondratyuk egy munkafeladat közben kellemetlen fájdalmat tapasztalt az állkapcsájában, amiközben árut szállított New Yorkba. Vadim nem halasztotta el az ügyet, hanem megállt Oklahomában, ahol egy fogorvos megállapította, hogy fogágygyulladást kapott. Az orvos antibiotikumot írt fel neki, amitől Vadim ideiglenesen megkönnyebbült. Azonban amikor Vadim telefonált feleségének, Nataliyának, elmondta neki, hogy a fájdalom visszatért.

Amikor végül New Yorkba érkezett a szállítmánnyal, Vadim szája teljesen bedagadt, és az állapota is jelentősen leromlott. Ezért kérte bátyját, hogy helyette vezessen hazáig. Útközben Utah államon át Vadim komoly légzési nehézségekkel küzdött, ezért bátyja kórházba vitte, ahol azonnal oxigéndúsítást kapott. Az állapota olyan rosszra fordult, hogy Salt Lake City-be szállították, ahol erősebb antibiotikumot és dialízist alkalmaztak rajta.

Sajnos a fogágyfertőzés, amely eredetileg csak a fogágyát érintette, bejutott a vérkeringésébe és megtámadta a tüdejét is. Nataliya, Vadim felesége, a helyszínre utazott, hogy támogassa férjét, de sajnálatos módon Vadim hamarosan elhunyt, annak ellenére, hogy az orvosok mindent megtettek az életben tartása érdekében.

John Luther, a Western Dental Services elismert fogorvosa figyelmeztetett arra, hogy ne hanyagoljuk el a fogfájást, és minél hamarabb forduljunk orvoshoz, mert súlyosabb problémákat is okozhat. Vadim családja mélyen gyászolja a fiatal férjet és apát, akinek az élete értelmetlenül veszett oda. Ez a tragikus eset rámutat arra, mennyire fontos a fog- és szájápolás, valamint a fogfájás és az állkapocsfájdalom súlyosságának felismerése, hiszen akár az egészségünk vagy az életünk is múlhat rajta.