Figyeld, hogy milyen pályát mutat neked a cigány horoszkóp titokzatos jóslata!

A cigány horoszkóp kicsit titokzatosabb a széles körben ismertnél. A csillagjegyekhez roma szimbólumok tartoznak, ami különlegessé teszi az egész jóslást. A cigány horoszkóp ősi tudása megmutatja a rejtett oldalát a személyiségednek. Nézd meg, melyik jegyben születtél, és hogy milyen pályát jelent ez neked!

Csésze (január 21-február 19.)

Az alkalmazkodás és a rugalmasság jegye a Csésze a cigány horoszkóp szerint. Mint a jegy szülötte, könnyen alkalmazkodsz másokhoz és a változó körülményekhez. Kedvességed és gyengédséged vonzza magadhoz az embereket és a boldogságot. Gyakran találsz segítőket a nehézségekben, a szerencse mindig melletted áll. Az egyik életfeladatod, hogy megtanuld határozottan kiállni az érdekeidért. A harmonikus kapcsolataid boldoggá tesznek egész életedben.

Kápolna (február 20-március 20.)

A hit, a remény és a bizalom jegye a Kápolna. Mint a jegy szülötte, követed a belső iránytűd egész életedben. Mindig a jóra törekszel, kerülöd az ítélkezést és segítőkész és empatikus vagy másokkal. Mások számára néha álmodozónak tűnsz, nem átlagosan gondolkodsz. Az érzelmeid vezetnek. Fontos, hogy találj “leföldelt” energiákat, hogy megőrizd a stabilitásodat. Optimizmusoddal mindig vonzod a jót az életedbe.

Tőr (március 21-április 20.)

Az kezdeményező erő, az energia és a becsület jegye a Tőr a cigány horoszkópban. Biztosan mindig nyílt lapokkal játszol minden helyzetben, soha nem csalsz, és elkerülöd az álnok embereket. Hajlamos vagy az indulatos kitörésekre, ami megnehezíti a veled való együttműködést. Sikeres életútot várhatsz magadnak, de gyakran emlékeztess magad, hogy nem kell minden harcot megvívnod másokkal…

Korona (április 21-május 20.)

Az erős kiáradó energiák jellemzik a Korona jegyet a cigány horoszkópban. Jó érzékkel nyúlsz a pénzhez, üzleti sikerek várhatók. Érdemes belevágni a vállalkozásba. Vezetői képességeid segítségével átveszed az irányítást szinte minden helyzetben. Nem féled a harcot és a vitát, de nem futamodsz meg a kemény munkától sem. Dolgos, szorgalmas és kitartó vagy, nagyra értékelnek.

Gyertyatartó (május 21-június 20.)

Az öröm és a remény jegye a Gyertyatartó. A jegy szülötteként fontosak számodra az értékek, amiben hiszel, és ezek szerint élsz. Szeretnél hiteles személyiség lenni, és életmódod, munkád és családi életed tükrözi az elveidet. Mindig megbízható vagy. Néha konfliktusok lehetnek az életedben, mert vannak olyan dolgok, amiben nem hajlandó vagy engedni. Ugyanakkor mindig meglátod az élet kis örömeit, és ezért megjutalmaz a sors.

Kerék (június 21-július 21.)

A családi harmónia, a kiáradó energia és a termékenység jegye a Kerék a cigány horoszkópban. Szeretsz kapcsolódni másokhoz, fontos számodra a család biztonsága és nyugalma. Mindent megteszel értük, és képes vagy megadni az érzelmi stabilitást a szeretteidnek. Nagyon érzékeny típus vagy, könnyen kibillensz a lelki nyugalomból. De könnyen visszanyered a belső békédet a vidám és optimista természetednek köszönhetően.

Csillag (július 22-augusztus 22.)

A béke jegye a Csillag a cigány horoszkópban. Mindig a harmóniára törekszel, kivételes tehetséged van a felek közötti érdekellentétek kibékítésére. Megbecsült és szeretett kolléga vagy a munkahelyeden, ügyesen érvényesülsz. Bármi is legyen a szerelemben, sokaknak tetszel a sima természetednek köszönhetően.

Harang (augusztus 23-szeptember 23.)

A fejlődés jegye a Harang szerint a cigány horoszkópban. Mint a jegy szülötte, mindig többre, jobbra törekszel, szeretnéd kihozni magadból a lehető legtöbbet minden helyzetben. Fontos, hogy hasznodra legyél a szeretteidnek és a körülötted lévő világnak. Követed a határozott elveket, ugyanakkor képes vagy kompromisszumokra is. Sikereket és családi harmóniát, szeretetet várhatsz az életedben.

Érme (szeptember 24-október 22.)

Az igazság jegye az Érme az ősi tudás szerint. Mindig megvéded a gyengébbet, soha nem ítélkezel hirtelen, mindig meghallgatod a másik álláspontját is. Kiválóan kommunikálsz, figyelembe veszed mind az észérvet, mind az érzelmi tényezőket. Harcolni kész vagy az igazságért és másokért, de mindig tudod, hol húzd meg a határokat. Nagy kreativitással rendelkezel, komoly teremtő erő birtokában vagy.

Kés (október 23-november 21.)

Az egyik legerőteljesebb jegy a Kés a cigány horoszkópban, a harcost szimbolizálja. Végletes vagy, szenvedélyes, erős és őszinte. Az ösztöneid mindig helyesen vezetnek az úton. Senki sem tud átejteni, átlátsz az embereken. Bár veszélyesen vonzó, vagy akár ellenfélnek is tűnhetsz mások szemében, valójában követed a saját belső erkölcsi kódexedet, és mindig megőrzöd a becsületedet. Kiállsz a gyengébbekért.

Fejsze (november 22-december 21.)

A szabadság, az egyéni út és az önállóság jegye a Fejsze az ősi tudás szerint. Határozott elképzeléseket tartasz szinte mindenben, néha önállóan döntesz. Vidám és optimista típus vagy. Bátorság van benned, hogy szembe ússz az árral, ha szükséges, és képes vagy új megoldásokat találni. Vágyakozol a világ megismerésére. Ha teheted, sokat utazol vagy kipróbálod magad több területen. „Élni és élni hagyni” – ez a mottód. Nemcsak elvárod, hanem másoknak is megadod a szabadságot és a tiszteletet.

Patkó (december 22-január 20.)

A szerencse és a kitartás jegye a Patkó az ősi tudás szerint. Biztosan keményen dolgozol, gyakran az alapoktól kezded építeni a létet. Te vagy a szilárd szikla, akire mások mindenkor számíthatnak. Mindig megőrzöd a belső lágysságodat és az érzékenységedet. Vállalod a felelősséget önmagadért és a tetteidért, de másokért is. Korábban vagy később felelősségteljes pozícióba kerülsz, vagy több embert gondozol a családban. Forrás: Astronet