Gáspár Laci lenyűgöző luxusban él – Ezt látnod kell!

Gáspár Laci, a híres énekes most bemutatta vadonatúj, gyönyörű otthonát a közösségi médiában. Az énekes megosztott néhány fényképet a különleges ingatlanról, amelyre, ahogy ő maga elmondta, közel 20 évig takarékoskodott.

Az új otthona nemcsak elképesztő látványt nyújt, hanem valószínűleg igen értékes is: modernek és minimalista stílusú bútorokkal berendezett, a teraszról pedig csodálatos kilátás tárul a tekintetünk elé. A kertben még egy hatalmas medence is helyet kapott, amely még tovább fokozza az otthon luxusát.

Az énekes örömmel és büszkeséggel mutatta meg a rajongóinak az új házát a Facebookon. “Imádjuk az új otthonunkat, viszont köszönettel tartozom néhány személynek és vállalatnak. Sajnos a medencét nem tudom ajánlani, mert velük sajnos kellemetlen tapasztalataim voltak…” – írta a bejegyzésében, majd egy hozzászólásban hozzáfűzte, hogy nem azért osztotta meg ezt a posztot, hogy dicsekedjen, sokkal inkább azért, mert büszke rá. Hiszen 19 éven át keményen dolgozott annak érdekében, hogy megengedhesse magának ilyen csodálatos otthont. “Remélem, senki sem bántó szándékkal vagy irigykedve fog reagálni erre! Ez az otthon 19 év munkája! Mindenem benne van. A családomnak teremtettem meg és mindenembe belefektettem (na jó, van egy Zsigulim is)” – tette hozzá büszkén.