Sztorik

Goldie Hawn 77 évesen visszafordította az öregedést

Az immár 77 éves Goldie Hawn rendszeresen feltűnik új fotókkal – és ezeket látva el kell ámulnunk. Az agilis jóga rajongó remek formában van, mind testileg, mind lelkileg. Ez kétségkívül hozzájárul ahhoz, hogy egész életében megőrizze fiatalságos megjelenését. De nem csak a rendszeres edzés a titkának kulcsa. Goldie saját, tökéletes szépségápolási rutinját dolgozta ki, amelynek eredményeképpen ő maga a legjobb példa annak hatékonyságára.

Az ABC-től sem bonyolultabb a bőrápolási rutinja

Goldie nem követi az aktuális szépségápolási trendeket, nem végez minden este hosszú, fárasztó arcápoló rituálékat. Csak néhány krémre és némi lelkesedésre van szüksége bőrápolási szokásaihoz. “Minden este megmosom az arcom, majd masszírozom néhány percig. Ezután hidratálókrémmel kenem be, és lefekszem aludni. Reggel, amikor felébredek, ugyanezt megismétlem.” A nagyszerű ebben, hogy reggel és este ugyanazt csinálja, nem kell gondolkodnia a rutin menetén.

De ahhoz, hogy ilyen ragyogóan nézzen ki, ennél több kell. Van még néhány trükkje, amelyek szintén egyszerűek: “Nem csinálok sokat. Egy ideig kókuszolajat használtam az arcomra. Az édesanyám citromot használt. Kifacsarta egy citrom levét, és bekente vele az arcát.”

Természetes módszereket részesít előnyben

Goldie természetességen alapuló szépségápolási szokásai itt még mindig nem értek véget. Elárulta, hogy haja színe sem mesterséges. “Tudom, hogy furcsán hangzik, de sosem festettem a hajamat. Csak egyszerűen le szoktam öblíteni, mert nincs rajta semmilyen mesterséges anyag.”

A fiatalos bőr titka, amit bárki alkalmazhat

Goldie szerint az egyik kulcs a bőre fiatalosságának megőrzéséhez, hogy nagyon óvatosan bánik a napfénytől, és mindig gondoskodik bőre hidratálásáról. “Reggelente felkenek egy kevés fényvédőt, majd a nap folyamán csak a hidratálásra figyelek, és arra, hogy sok olajos ételt fogyasszak, illetve sokat mosolyogjak.”

A szépséghibái nem zavarják

Goldie szerint a szépség nagyrészt a belső értékek kérdése. Nagyon könnyű elveszíteni a magabiztosságot, ha folyton önmagunkat hasonlítjuk másokhoz és csak a hibáinkat látjuk. Végül ezek a bizonytalanságok valósággá válnak. A hollywoodi sztárnak nagyon egyszerű a megoldása erre: “Sokszor rápillantok az arcomra, de nem vizsgálgatom. Nem vizsgálgatom az arcom, a szépségemet.”

Lányának is azt tanította, hogy a szépség belülről jön – szó szerint

Goldie nem az egyetlen, aki ilyen csodálatos szépség. Ugyanez a módszer működik a lánya, Kate Hudson esetében is, aki szintén lenyűgöző. Kate egész életében figyelte az anyját, és számos hasznos szokást sajátított el tőle.

Kate szerint mindketten nagyon odafigyelnek a táplálkozásra: “Szerintem nagyrészt azon múlik, hogy mit eszünk. Szeretem a zöld smoothie-kat. Anya mindig is ivott ilyet. És minden nap megiszunk egy kanál olívaolajat. Imádjuk ezeket a dolgokat, szívesen kísérletezünk velük. De az anyám életmódja a legfőbb, amit tőle tanultam. Mindig egészségesen élt, aktív volt, és zöld smoothie-kat ivott.”

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ezeket láttad már?

Szia, Mazsola vagyok a bikuci.hu honlap tulajdonosa. Az oldalamon vicces képeket, mémeket, vicceket, humoros videókat és érdekes cikkeket találsz a világról. Célom, hogy szórakoztassam honlapom látogatóit és egy kis nevetést hozzak az életükbe. Gyere és…

EZ MÉG ÉRDEKELHET

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.