Gyors és hatékony gyógymód légúti fertőzés ellen!

Legyél szabad légző, és búcsúzz el a kellemetlen légúti fertőzés tüneteitől mindössze egyetlen nap alatt!

A felső légutak gyulladásos betegségei sokak számára ismerősen csengenek, de ezek lefolyása, kezelése és szövődményei nagyon változatosak lehetnek. Az egyértelmű diagnózis felállítása elengedhetetlen a megfelelő kezeléshez.

A felső légutak gyulladásos betegségei közül a leggyakoribb kórképek az orrüreg, az orrmelléküregek és a garat gyulladásai. Ezeken a területeken könnyen kialakulhat fertőzés, amelynek szezonja a kora tavasztól az ősz közepéig tart.

A kórokozók leggyakrabban vírusok, de néha baktériumok is okozhatnak légúti fertőzéseket. Az orrüreg és a légutak nyálkahártyája azért felelős, hogy megtisztítsa a belélegzett levegőt, így könnyedén bejutnak és szaporodnak el különböző mikroorganizmusok. A fertőzések kb. 70%-áért vírusok a felelősek. Az azonosított vírusok közül a leggyakoribbak az adeno-, rhino- és parainfluenza, valamint a koronavírusok.

Az alábbi egyszerű és hatékony főzettel könnyedén legyőzheted a betegséget!

Hozzávalók:

– 1/2 csésze méz

– 40 g kakukkfű

– 500 ml víz

Elkészítés:

1. Keverd össze a mézet a kakukkfűvel egy tálban.

2. Öntsd fel langyos vízzel.

3. Fedd le az edényt, és hagyd állni néhány órán át.

Használat:

Naponta fogyassz el két evőkanállal ebből a keverékből.

Az elkészített főzet segítségével könnyedén felszámolhatod a légúti fertőzést, és visszanyerheted a jó közérzetedet mindössze egyetlen nap alatt.