BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Hatalmas örömhír EZ a nyugdíjasoknak! Magyarország legkedveltebb Miniszterelnöke bejelentette: Újabb pénzt kapnak! Ha EZ…

Hatalmas örömhír EZ a nyugdíjasoknak! Magyarország legkedveltebb Miniszterelnöke bejelentette: Újabb pénzt kapnak! Ha EZT Orbán meglépi, akkor tényleg minden nyugdíjas imába fogja foglalni a nevét!

cikk a hozzászólásoknál olvasható!

36 Comments

 1. Nem kell naponta mondogatni,hogy megint ad valami alamizsnát, hanem tisztességes nyugdijat kell adni. Miért nem olvassuk naponta többször,hogy a képviselők és a saját fizetését mennyivel emelte meg ? Az is érdekes számsor lenne !

 2. ISTEN, A MI MEGIGAZULTSÁGUNK

  ISTENNEK IGAZSÁGA PEDIG A JÉZUS KRISZTUSBAN VALÓ HIT ÁLTAL MINDAZOKHOZ ÉS MINDAZOKNAK, AKIK HISZNEK. –RÓMA 3,22

  Ahhoz, hogy teljes mértékben győzedelmes lehess — hogy a legmagasabb szintű hitben járhass — ismerned kell a saját megigazultságod valóságát a Krisztusban. Olvasd el a RÓMA 3,21-26-ot. Jelöld meg ezeket az Igéket a Bibliádban. Gondolkozz rajtuk — táplálkozz velük — mígnem a belső tudatod részévé válik.
  Ha KING JAMES-Bibliád van, tartsd a fejedben, hogy ugyanaz a görög szó, ami a 26. versben
  ‘igaz’-nak (ill. ragozott alakjaiban) van fordítva, ‘meg-igazultnak’ is fordítható. Így az ‘igaz’-at helyettesíthető a ‘megigazult-tal. Sok fordítás adja vissza így.
  A YONG’S LITERAL TRANSLATION OF THE BIBLE (,,YOUNG szószerinti Biblia-fordítása”) példáúl így adja vissza a RÓMA 3,26-ot:
  ,,…hogy előhozza az Ő [Isten] igazságosságát a mostani időszakban, mert Ő igazságos, és megigazultnak jelenti ki azt, aki Jézus hitelből való.”
  Mit momdanak nekünk ezek az Igék? Azt, hogy Isten MAGA IGAZSÁGOS. ÉS AZT, HOGY ISTEN MEGIGAZULTNAK NYÍLVÁNÍTOTT MINKET, MERT MI HITTÜNK JÉZUSBAN.

 3. És ezt el is hiszi valaki? Amikor az intézmények pl 60000ft/hó gázt fizettek,most 360000ft os számla jött ki. Sorba fognak zárni be,mitől növekedne a bevétel? Még mindig hazudnak ? Meddig lehet hazudni?

Comments are closed.