Hírességek Várandósan | Baby Bump 2023 | Új Fotók

Azok a sztárok, akik hamarosan életet adnak, nem mond le a egyszerű ruhákra!

Ők az életük egyik legszebb pillanatát élik át, ezért érthető, hogy miért akarják az egész világnak megmutatni, mennyire boldogok! Nem rejtik el a testüket bő ruhákban, inkább büszkén viselik a várandós pocakjukat kihívóan szexi ruhákban, amik biztosan minden tekintetet magukra vonzanak.

Rihanna (35 éves)

Híres arról, hogy szeretné megmutatni a várandós pocakját, nem csak a vörös szőnyegen, hanem akkor is, amikor kávézni megy. A Barbados-i születésű énekesnőt egy fekete outfitben látták, amely egy melltartóból, melegítőnadrágból és bő pulóverből áll.

Rihanna, akinek a vagyonát 1,4 milliárd dollárra becsülik, és barátja, az amerikai rapper A$AP Rocky (34) izgatottan várják második közös gyermekük születését, aki még nemrégiben megszületett 2022 májusában.

Kourtney Kardashian továbbra is szexi ruhákban jelenik meg a negyedik terhessége alatt

Kourtney Kardashian (44 éves) az egyik legdögösebb terhes nő! Múlt hónapban jelentette be, hogy várandós. Pár napja, Kourtney Kardashian egy szexi kék mini szoknyával és rövid dzsekivel mutatta meg a kiemelkedő hasát. A lábán pedig egy ezüst peep-toe sarut viselt.

Kourtney Kardashian, akinek a vagyonát 65 millióra becsülik, három másik gyermeket nevelt föl az ex-férjével Scott Disickkel: Mason (13 éves), Penelope (10 éves) és Reign (8 éves), és jelenlegi férjével, a zenésszel Travis Bakerrel (47 éves), aki korábban már két gyermeket nevelt föl az ex-feleségével, Shanna Moaklerrel: Albama-t (19 éves) és Landon-t (17 éves).

Lindsay Lohan (37 éves)

Első alkalommal várandós, és rendkívül boldog, hogy végre bejelentheti! Ő és férje, Bader Shammas (36) egy kisfiút várnak. A pár Dubaiban él, és a boldog hírt márciusban tették közzé.

Amerikai színésznő, akinek a vagyonát 2 millió dollárra becsülik, nemrégiben készített egy fényképezést magáról a várandós hasával. “Alig várom, hogy megtapasztaljam, milyen anyának lenni” – nyilatkozta Lindsay Lohan, aki jelenleg a harmadik trimeszterében van, az Allure magazinnak.

Karlie Kloss (30 éves)

Karlie Kloss is azok közé a hírességek közé tartozik, akik büszkén mutatják meg a várandós hasukat. Az amerikai modell a második gyermekét várja férjével, a vállalkozó Joshua Kushnerrel (38). Időközben már van egy kétéves kisfiújuk, Levi Joseph.

Karlie Kloss vagyonát 40 millióra becsülik, és májusban jelentette be várandósságát. “Senki sem vette észre, hogy várandós vagyok, mert téli kabátot viseltem” – viccelődött a modell egy interjúban az amerikai ET! tévécsatornának.

Roxy Horner (32 éves)

Az angol komikus, Jack Whitehall (35 éves) barátnője és ő várják első közös gyermeküket. A gyönyörű szőke a hetedik hónapban van terhes, és nemrégiben egy apró fürdőruhában készült róla egy fotó, amelyen látható a terhes pocakja, bár az nem túl kiemelkedő.

A modellnek 1 millió dollárnyi vagyon van, és egy kislányuk születik majd, de még nem döntöttek a nevéről.

Crystal Leigh (34)

2023. június 12-én jelentette be, hogy várandós. Ő és férje, a 5 Seconds of Summer gitárosa, Michael Clifford (27) első gyermeküket várják. Az amerikai befolyásoló, akinek a vagyonát 5 millió dollárra becsülik, régóta készített magáról egy fotót a várandós hasával, és ezeket közzétette az Instagram oldalán.

Mit gondolsz erről?