BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Hozzámehetett a halott Dobos Attilához menyasszonya

news image

Dobos Attila egykori szerelme korábban a Borsnak árulta el, nagyon szeretné teljesíteni kedvese végakaratát, és szívesen hozzámenne a halála után is. A legendás zeneszerző többször is megkérte Erzsó kezét még életében, aki minden alkalommal boldogan mondott igent kedvesének, de sajnos az esküvőre végül betegsége miatt már nem kerülhetett sor. Dobos vágya azonban most beteljesedett és már Isten előtt is feleségének tekinthetik menyasszonyát. Erzsó ugyanis megkapta az utólagos lelkészi áldást ebben a nem mindennapi esetben, hiszen bizonyítani tudta egymásnak tett ígéretüket. Az özvegy hatalmas izgalommal, szinte türelmetlenül várta a lelkésszel való találkozást, aki segített neki a frigy létrejöttében.

Dobos Attila élettársa, Erzsó
Fotó: Bors archív

A modern kor előnyei

Ennek a különleges esetnek a megvizsgálása a technikának volt végül köszönhető, hiszen Erzsó rengeteg felvételt őriz kedveséről, Dobos Attiláról. Ezek közül az egyik végül bizonyította, hogy mindkét félben valóban megvolt a házasság szándéka.  

Itt van nálam az a hanganyag a régi telefonomon, amin megkéri a Drágám a kezemet és én természetesen igent mondok. Reméltem, hogy ez elég bizonyíték lesz arra, hogy Tóth Mihály tiszteletes úrtól megkapjam az áldást – mesélte az ügyintézés folyamatát Erzsó. – Csináltam róla egy biztonsági másolatot, nehogy a technika ördöge közbelépjen – nevetett.

A lelkész is meghallgatta a felvételt  

A lelkész, mielőtt bármit is meghallgatott volna, tájékoztatta a házasságkötés gyakorlatáról és az utólagos áldás feltételeiről a komáromi asszonyt. Ezután elindította a felvételt, és megbizonyosodott arról, hogy valóban kimondták egymásnak fogadalmukat a szerelmesek. Így a két fél között létrejött konszenzust mindez alátámasztotta. A lelkész úr rögtön közölte is a jó hírt Dobos Attila szerelmével: megkaphatják az isteni áldást, mint férj és feleség, ami 2020. december 30-tól a zeneszerző haláláig érvényesen köti őket össze.

Nagyon boldog vagyok, hogy teljesíthettem az én Drágám végakaratát és egybekelhettünk, még ha sajnos ő már nem is lehetett velem. Örülök neki, hogy ezeket a felvételeket

Olvasd tovább a cikket

Hozzászólás