BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

37 Comments

  1. Nem csúnya nem elhanyagolt a sírhelye gondozott szerintem ez nem szívszorító! Az a szívszorító,hogy fiatalon meghalt mert a drága férje egy olyan életbe kényszerítette amit nem érdemelt meg! Ő lett volna az igazi királyné nem Kamilla!

  2. T . Celeb hírek A szívszorító az hogy, fiatalon meghalt ! Ahol örök nyugalomra tért , az pedig csodálatos , éppúgy ahogy a szeretet és a tisztelet,amely a mai napig övezi! ☺️😥

  3. Az örök világosság fényeskedjék neki ámen. Ő AZ AKI FÖLDÖN JÁRÓ ANGYAL VOLT! A legjobbat érdemli meg a túl oldalon is! Sokszor nézem a tudományos csatornákon a róla szóló dokumentum filmeket.

  4. Nyugodjék békében, nagyon gyönyörű , tehetséges, nagyon sokat adakozott a szegény sorsú gyerekeknek, büszke lehetet magára, a szépsége, és a jóságos szíve miatt, áldja meg a drága jó isten segítségével,a mennyországba

  5. Született: 1961. július 1. Tehát nem az 58, hanem a 61 születésnapját ünnepelné, ha még élne szegény. Vagyis ez a hazug szennyoldal már megint egy 3 éves más tollából kelt cikket tol a képünkbe, mert önálló dolgokra képtelenek. A klikkekből élnek csak.

Comments are closed.