BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

„Ilyet eddig csak filmekben láttam” – szürreális részleteket mesélt a zuglói postarablás szemtanúja

news image

Mint arról a Bors is írt, szerda délután, öt óra után érkezett a rendőrségre a bejelentés, miszerint egy ámokfutó késsel próbált meg kirámolni egy zuglói postát. 

Bár a bent lévők nagy része először döbbenten nézett, majd rémülten elfutott, amikor az egyik alkalmazott közölte a késsel hadonászó férfivel, hogy rendőrt hív, a rabló megijedt és elmenekült. 

Nem jutott messze, a zsaruk ugyanis három percen belül elfogták a 49 éves férfit, aki ezután mindent töredelmesen be is vallott. 

Egy vásárló, aki az egészen furcsa és ijesztő esetnek szemtanúja volt, közösségi oldalán mesélte el a bent történteket. Mint írta, a férfi egyik pillanatról a másikra berontott, és azonnal egy meghatározott összeget követelt. 

Beviharzott ordítva egy félőrült srác, hogy “postarablás!” Elővett egy kést, és ablakról ablakra járva követelt hatvanezerpárszáz forintot, mert “nem fizették ki és ennyi jár neki”

– írta Facebookon Adrienn.

http://www.borsonline.hu/
Folyik a helyszínelés a postán Fotó: Police

Az asszony elmondta, hogy bár a postán egyáltalán nem volt biztonsági őr, a rabló ezt mintha észre sem vette volna, ugyanis amikor azt a választ kapta az ablakokból, hogy nem adnak neki pénzt, egyszerűen tovább állt, és egy újabb dolgozónál próbálkozott ugyan azzal a szöveggel.

Tudomásul vette, amikor azt a választ kapta, hogy “én bizony nem adok pénzt.” Ment a következő ablaknál próbálkozni. Végül szóval tartották és kérték tőle az értesítést arról, hogy pénze érkezett, illetve a személyi igazolványát. Tétován állt, nem tudta, mitévő legyen

 – mesélte Adrienn az egyre furcsább történetet.

Amikor azonban az egyik dolgozó megemlített, hogy hamarosan már rendőrt fognak hívni, a férfi megijedt és be is gorombult, majd a dolgozókat megfenyegetve kereket oldott.

Befenyítette az ott dolgozót: “ezt még nagyon meg fogod bánni” és őrjöng

Olvasd tovább a cikket