Kiderült a titok! Ennek az okaiért szakított Hajdú a gyönyörű feleségével, Sarka Katával…

Korábban kiderült, hogy miért ért véget Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata. Hajdú kinyilatkoztatta, hogy mi volt a probléma. Hajdú Péter Ábel Anita történetében beszélt a családjáról és a házasságáról. Szóba került, hogy miért ment tönkre a kapcsolat Sarka Katával.

“Nekem is vannak hibáim. Nem vettem észre, hogy a feleségem boldogtalan. Mindkét fél hibája, ha egy kapcsolat zátonyra fut” – jelentette ki Hajdú. Anita és Péter beszélgettek arról is, hogy idővel – ahogy Anita fogalmazott – Kata túllépett a “Hajdú-petiségen” és népszerű lett.

“A Sarka Kata márkanévnek, hívjuk így, én mindenben támogattam. Soha nem akartam, hogy ő csak Hajdú Peti felesége legyen. Ezt ő pontosan tudja. Én mindenben támogattam, ő pedig színésznővé és üzletasszonnyá válni akart…” – mondta.

Hajdú Péter Ábel Anita Storyjában mesél arról, miért szakított Sarka Katával.

Sarka Kata

A fenti interjúból kiderül, hogy Hajdú és Sarka Kapcsolata nem működött tökéletesen, és mindkét fél hibával járult hozzá a szakításhoz. Sarka Kata azt szerette volna, hogy ne csak Hajdú Peti feleségeként ismerjék, hanem mint színésznő és üzletasszony. Hajdú Péter pedig támogatta ebben.

A szakítás hátterében az állt, hogy a felek nem vették észre egymás boldogtalanságát, és nem tudták megtalálni a közös nevezőt. Minden kapcsolatban ilyen problémák előfordulhatnak, de fontos, hogy mindkét fél figyeljen és törődjön a másik boldogságával.

Az interjúban említett Anita Story az egyik népszerű magyar YouTube csatorna, amelyben Hajdú Péter Ábel bemutatja a hétköznapi életét és történeteit.