Kiderült, miért halt meg 37 évesen Heidt Edina, a magyar női labdarúgás ikonikus alakja: –

Kiderült az ok, amiért Heidt Edina, a magyar női labdarúgás ikonikus alakja 37 éves korában meghalt

Heidt Edina, a magyar női labdarúgás kiemelkedő képviselője váratlanul és tragikus körülmények között vesztette életét. A 37 éves sportoló súlyos koponyasérülést szenvedett egy elektromos rollerrel történt balesetben. A baleset a II. kerületi Frankel Leó úton történt, ahol a sportoló a villamossíneken elesett.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál ismertette az eseményeket: “Edina a villamossíneken eshetett el, amikor a mentők kiérkeztek, eszméletlen állapotban volt. Kiderült, hogy súlyos koponyasérülést szenvedett. Válságos állapotban szállították kórházba.” Az eset mélyen megrázta a közösséget és Heidt Edina csapatát, a Gyulai Amazonokat.

Heidt Edina nemcsak kiváló sportolóként, hanem fiatal anyukaként is ismert volt. “Egy fiatal anyuka volt, most ment iskolába a kislánya. Segíteni szeretnénk, amiben tudunk. Tervezünk egy esetleges alapítványt létrehozni, hogy támogassuk a hátra maradt kislány életét és jövőjét” – mondta Molnár Zoltánné, a Gyulai Amazonok vezetőedzője a tragédia után.

Az egész sportközösség együttérzéssel fordul a családhoz, remélve, hogy segítséget tudnak nyújtani a gyászoló hozzátartozóknak ebben a nehéz időszakban.