BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Köhögni kezdett, egy hét alatt elhunyt a meseszép ikerlány

news image

Nővére teljesen összetört, miután egypetéjű ikertestvére tragikusan meghalt mindössze egy héttel azután, hogy elkezdett köhögni. Az ikreket, Courtneyt és Chloet egy olyan kötelék fűzte egymáshoz, amit senki sem volt képes megérteni, kiskorukban folyton össszetévesztették őket, mivel még ugyanúgy is öltözködtek. 

2020 februárjában azonban Chloe erős köhögéstől szenvedett, és nagyon nehezen jutott levegőhöz. A 21 éves lány időpontot foglalt háziorvosához, és egyenesen a Llandough Egyetemi Kórházba utalták, ahol különböző vizsgálatokon esett át, majd végül antibiotikum-kúrát kapott írja a Wales Online.

Azonban mindössze 24 órával később a Walesi Egyetemi Kórház intenzív osztályára kellett szállítani, mert romlott az állapota, és alig három nappal később mesterséges kómába helyezték. 

Courtney, a lány ikertestvére így emlékszik vissza: 

Súlyos fertőzés alakult ki a tüdejében, és az orvosok azt mondták, hogy a mesterséges kóma hagyja egy kicsit pihenni a tüdejét, és idővel meggyógyul. A hét előrehaladtával nagyon úgy tűnt, hogy működik ez a módszer, és elkezdték megvonni a szedációt.

A fiatal lány sajnos ezután  olyan súlyos agyvérzést kapott, hogy az idegsebészek már nem tudták megműteni. Közölték a családdal, hogy Chloe agyhalott, és nem tehetnek többet érte. Mindez mindössze egy hét alatt játszódott le.

A 23 éves Courtney

Olvasd tovább a cikket