Lagzi Lajcsi lebukott: kiderült az igazság a betegségeiről –

Lagzi Lajcsi megejelent közleményt küldött ügyvédje közvetítésével, ahol ismét megbánását fejezte ki. Elmondása szerint az egészsége nem javul azóta, hogy börtönbe került négy hónappal ezelőtt. Állítólag folyamatosan a betegszobában tartózkodik, de be kellett vallaniuk, hogy az élete nem veszélyben van, ellentétben az életveszélyes állapotáról szóló pletykákkal. Ügyvédje közvetítette Lagzi Lajcsi üzenetét a közönségének.

Ez érdekes, mivel korábban a trombitás pont az életveszélyre hivatkozva próbált elkerülni a büntetést, és az ügyvédje is többször nyilatkozott róla, hogy Lajcsi közvetlen életveszélyben van. Most azonban kiderült, hogy a helyzete nem veszélyes, még ha az állapota rosszabb is lett.

A börtönben eltöltött ideje alatt folyamatosan a betegszobában tartózkodik. Az egészségi állapota nem javul, sőt, egyre rosszabb. Világos, hogy ez a helyzet nem tesz jót neki az alapbetegségei miatt. De a hamis hírekkel ellentétben, az élete nincs veszélyben” – nyilatkozta Csontos Zsolt a Storynak. Az ügyvéd hozzátette, hogy Lajcsi nem kért pszichológus segítséget a börtönben. Egyedül van a szobájában, ápolónők vigyáznak rá. Levelezik a családjával, és néha Skype-on beszélhet velük.