BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Lánya boldogságára vágyik Körtvélyessy Zsolt: „Remélem Kinga végre boldog lesz”

news image

Egerszegi Judit színésznőt két évvel ezelőtt, mindössze öt hét alatt győzte le a koronavírus. Olyan gyorsan távozott az élők sorából, hogy még a szeretteitől sem volt ideje elbúcsúzni. A lelke azonban, a családtagok szerint tovább él a kis unokájában, Lesi Liliben, akinek sokat mesélnek a gyönyörű nagymamáról.

Még mindig nehéz beszélnie róla, érezni, hogy nem szívesen gondol vissza azokra a drámai napokra, melyeket két évvel ezelőtt, 2020 decemberében kellett megélnie: Körtvélyessy Zsolt színész 2020. december 8-án vesztette el a gyermeke édesanyját, a szerelmét, Egerszegi Judit színésznőt. A tragédiára nem voltak, nem is lehettek felkészülve, a 67 éves, energikus asszonnyal mindössze öt hét alatt végzett a koronavírus.

Szeretett volna jó nagymama lenni

A családot lesújtotta a gyász, azt sem tudták, hogy mihez kezdjenek hirtelen. Körtvélyessy Kinga kislánya, Lili akkor volt két és fél hónapos, a nagymamájával mindössze két találkozás adatott. 
– Azt hiszem, az a legfájdalmasabb az egészben, hogy Juditom mindössze kétszer tarthatta a karjaiban az unokáját – mondta a Bors megkeresésére, Körtvélyessy Zsolt, aki így folytatta: – Pedig nagyon szeretett volna nagymama lenni, sok időt tölteni a kicsi lánnyal. Emlékszem, sokszor beszélgettünk arról, hogy majd milyen közös programjaik lesznek, milyen meséket mond neki, hogy énekelni tanítja…

Fotó: DFP Kft

„Az édesanyja és az édesapja is én lettem a lányomnak”

Egerszegi Judit halála a színésznő lányát, Körtvélyessy Kingát is nagyon megviselte. 
A lányom legnagyobb támasza az édesanyja volt – magyarázta az özvegyen maradt színész. – Hiába voltam és vagyok neki, egy anya-lánya viszony mindig sokkal intimebb azt hiszem. A tragédia után igyekeztem egyszerre az anyja és az apja lenn

Olvasd tovább a cikket