BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Már második gyermekét várja mostohafiától a 37 éves nő

news image

A 37 éves Marina Balmasevának már van egy közös lánya a most 23 éves Vlagyimir Shavyrinnal, akit hét éves korától nevelt.

Korábban feleségül ment Vlagyimir apjához, Alekszejhez, akit végül fia miatt hagyott el.

 A férfi megvádolta, hogy diákként elcsábította Vlagyimirt, amikor hazajött nyaralni az egyetemről. Alekszej most egyedül gondoskodik öt örökbefogadott gyermekükről.

Volt mostohafiával Marinának már van egy lánya, Olga, aki 20 hónapos.

Második férjét „a világ legbájosabb kékszeműjének” nevezi, de a közösségi médiában szidja, amiért ügyetlenül tolja a lányuk babakocsiját, és nem tudott jól fizető állást találni az Ukrajnához közeli Krasznodar régióban, ahol háború dúl.

A nő mindenki számára világossá teszi, hogy a közösségi médiában szerzett bevételeiből támogatja a családot, ahelyett, hogy hétköznapi irodai munkát végezne. Sok Vlagyimirral egykorú orosz harcol Vlagyimir Putyin ukrajnai háborújában  és egyelőre nem világos, hogy fennáll-e a behívás veszélye.

Miután felfedte kapcsolatát egykori mostohafiával, így nyilatkozott a Mirrornak: 

Sokan azt mondják nekem, hogy sminkeljek – csináljak szempillákat és borotváljam a szeméremszőrzetem – a fiatal férjem miatt. De az a helyzet, hogy ő szeret engem, a műtétek okozta hegemmel, a narancsbőrrel együtt is.

Azt is elmesélte, hogyan ragaszkodott

Olvasd tovább a cikket