Megdöbbentő hír érkezett a börtönben lévő Galambos Lajosról – Ügyvédje elárulta a részleteket

Ez a hír mindent megváltoztat. A napokban Galambos Lajos otthonápolási kérelmét másodfokon is elutasították. A híres zenész nagyon csalódott, de lelkileg erős marad. – Sajnos a kérelmünket valóban elutasították – mondta a Kiskegyednek dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajcsi ügyvédje. – A büntetés-végrehajtás orvosa nem találta indokoltnak azt a felvetést, hogy ügyfelem részlegesen vagy teljesen képtelen lenne a mindennapi tevékenységek ellátására a börtönben, és a bíróság elfogadta a bv-orvos ajánlását. Furcsállom, hogy nem rendeltek el újabb szakértői vizsgálatot, annak ellenére, hogy kliensem az egészségügyi szobában van, és nem hagyhatja el kíséret nélkül a gyengélkedőt, még a börtön boltjában sem vásárolhat. És még mindig nincs megoldva teljes mértékben az étkezése sem. Hosszú hónapokig pépesített ételeket kapott a betegsége miatt, de már nem bírta tovább, ezért kérte, hogy inkább normál állapotban vigyék be az ételt, és ha van leves, csak annak a levet issza meg, vagy a szaftos ételek híg részét szürcsöli. Nagyon szüksége lenne betegsége miatt a speciális étrendre, amit otthonában fogyasztott, mert rettegek attól, hogy milyen következményekkel járhat, ha nem tud megfelelően táplálkozni. Az elutasítás után a szava is elakadt, néhány napig letört volt, de azóta újra talpra állt lelkileg. Fizikailag azonban egyre aggasztóbb az állapota: sokat fekszik, egész nap olvas, miközben sápadt, erőtlen és egyre csak fogy. Ezért ha látom, hogy Lajos egészsége drasztikusan romlik, újra benyújtom az otthonápolási kérelmet.

Galambos Lajos otthonápolási kérelme elutasítva másodfokon

A híres zenész, Galambos Lajos az otthonápolási kérelmét másodfokon is elutasították. Dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajcsi ügyvédje megerősítette ezt a Kiskegyednek adott nyilatkozatában. A büntetés-végrehajtás orvosa nem találta megalapozottnak azt, hogy Galambos Lajos a börtönben ne lenne képes részben vagy egészben önállóan gondoskodni magáról. Ennek eredményeként a bíróság elfogadta az orvos ajánlását és elutasította a kérelmet. Az ügyvéd furcsállja, hogy nem rendeltek el újabb szakértői vizsgálatot annak ellenére, hogy kliense az egészségügyi szobában van és szinte korlátozva van a mozgása a börtönben. A betegsége miatt az étkezése sem rendezett teljesen, ezért kérelmezte, hogy ételt vigyenek be részben felaprítva a börtönkosztból. Az elutasítás nagyon lesújtotta Galambos Lajost, de tudja, hogy kell erősnek lennie.

Galambos Lajos egészségi állapota aggasztó

A börtönben lévő Galambos Lajos fizikai állapota egyre aggasztóbb. Sokat fekszik és egész nap olvas, de látszik rajta, hogy sápadt, erőtlen és folyamatosan fogy. Ezt megfigyelve az ügyvédje úgy döntött, hogy ha Lajos egészsége tovább romlik, újból benyújtják az otthonápolási kérelmet. Galambos Lajosnak nagy szüksége lenne a börtönben a speciális étrendre, amit otthonában fogyasztott, mivel nem tud megfelelően táplálkozni jelenlegi helyzetében. Annak érdekében, hogy a betegsége következményeit minimalizálják és lehetővé tegyék számára a megfelelő ápolást, Galambos Lajos és ügyvédje kitartanak az ellátórendszer megváltoztatása mellett.

A híres zenésznek nagy szüksége van a megfelelő ápolásra a börtönben.

Galambos Lajos börtönben