Megrendítő hír: Elhunyt a Polgárdi VSE korábbi tehetsége

A Polgárdi VSE szomorúan közölte közösségi oldalán, hogy elhunyt Tóth Balázs, aki korábban a saját nevelésű játékosuk volt. A fiatal labdarúgó mindössze 31 éves volt, amikor az elmúlt napokban elragadta az életét.

“31 éves korában elhunyt korábbi játékosunk, Tóth Balázs. Szomorú hírt kaptunk, ugyanis tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatunk korábbi játékosa. Felfoghatatlan tragédia ez mindannyiunk számára. Az isten adjon megnyugvást a szeretteinek és az őt gyászolóknak. Klubunk nevében ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kívánni Balázs családjának. Nyugodj békében, Balázs! Emlékedet örökre megőrizzük!” – írta a Fejér vármegyei labdarúgó egyesület Facebook-oldalán.

Bemutatkozás és pályafutás

Tóth Balázs Polgárdiban kezdett futballozni, majd miközben a Fejér megye I. osztályú bajnokságban a Polgárdi ificsapatával bajnok lett, már a felnőttek között szerepelt Balatonfőkajáron. Enyingen játszott a megye II. osztályában, majd 2010-ben visszatért a Polgárdi megye I-es felnőtt csapatához. A Szabadbattyán és a Dunafém-Maroshegy csapataiban is játszott, majd végül az LMSK együttesében vonult vissza a aktív labdarúgástól. Tóth Balázs gólerős játékos volt, 266 tétmérkőzésen 136 gólt szerzett.