BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Megvan! Hatalmas meglepetés! Ő nyerte a Farm VIP műsorát, és a 11 millió forintot! – Önök szerint is megérdemelte? A c…

Megvan! Hatalmas meglepetés! Ő nyerte a Farm VIP műsorát, és a 11 millió forintot! – Önök szerint is megérdemelte?

A cikk a hozzászólásoknál olvasható el!

31 Comments

  1. Miért nyerte meg?Nem nagyon vette ki a részét semmiben.Nem párbajozott stb… Egyáltalában nem volt meglepetés!Lesem kellet volna az egész adássorozatot vetiteni.Már levolt játszva,hogy ö a gyöztes.

  2. Dalma..anyira..nyerni..akart…és..ZSUZSA…mondta..hogy..DALMA…nem..figyelt..arra..elrejthette..volna..a..tárgyakat..és..a..kirakós..játékot..letarhatta..volna….de..hajtotta..anyeremény….még..anyit..NORBI…sokat..vesztett.a..tojásoknál..de..ügyesen..higgadtan..behozta..a..hátrányát..OKOS..VOLT..NEMKAPKODOTT.

  3. DALMA…kapkodott.nem..fókúszált..a..feladatokra..mindent..eldughattot..volna..a.szabály..nem..tiltotta..hogy..a..másik…feladatát..nem..nézheti..meg…okos..volt..NORBI…mindent..megcsinált..MEGÉRDEMELTEN..GYŐZÖTT..

  4. GRATULÁLOK..NORBI..nagyon..megérdemelted.mindenki..a..szüleid..gazdagságát..nézték..nem..a..te..befektetett.sok…sok..erőfeszitett..munkádat..meg…küzdöttél….érte..megérdemled..neked..szoritottam…a.sok..pökhendi..szinészek..mellet..egymást..marták..te..ebből..mindig..kimaradtál..ügyesen….döntöttél..

Comments are closed.