MOST ÉRKEZETT: DRÁMA a vajúdószobában!!! Nem sírt fel a gyönyörű magyar énekesnőnk újszülöttje. Sajnos történt a legrosszabb… –

Drámai esemény történt a vajúdószobában: az énekesnő újszülöttje nem sírt fel. Az énekesnő harmadik gyermekét kedden hozta világra. A baba azonnal nem kezdett sírni. Az orvosok azonnal félretették, hogy beindítsák a légzését. Sebestyén Katja alig várta, hogy a karjában tarthassa újszülött kisbabáját, mivel a kis Patrícia jól érezte magát az anyukája meleg pocakjában: közel egy héttel a kiírt határidő után érkezett meg. Katja 6 órás szülőképesítés után adott életet harmadik gyermekének. Férje, Peti, végig támogatta őt a vajúdószobában, annak ellenére, hogy hónapokkal ezelőtt még úgy gondolta, nem szeretné ebben a sebezhető helyzetben látni a szerelmét.

Az újszülött világra jötte a világ legcsodálatosabb pillanata, azonban Katja és családja esetében történt valami, ami miatt minden szülő pánikba kerülhet. Az édesanya először a Borsnak mesélte el ezeket a pillanatokat: “Azonnal felöklendezett valamilyen folyadékot két befújás után és csak ekkor hallottuk meg a hangját. Az orvosom tudta, hogy a baba él, mert figyelték, ahogy ver a szíve, miközben a légutakat tisztították” – tűzte hozzá Katja, aki nagy megkönnyebbülést érzett a szívén, amikor megtudta, hogy a babával minden rendben van.

A már háromgyermekes édesanya és a kis Patrícia csütörtökön elhagyta a kórházat. Katja boldogan elmesélte nekünk, hogy mindkettőjüknek jól ment a szülés után, bár a következő hetekben még néhány vizsgálat várat rájuk a biztonság kedvéért.