BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Nagy Feró 42 ezres nyugdíjat kap, ha nem koncertezne, ebből az összegből kellene gazdálkodnia. Az énekest felháborítja, …

Nagy Feró 42 ezres nyugdíjat kap, ha nem koncertezne, ebből az összegből kellene gazdálkodnia. Az énekest felháborítja, hogy mennyire nincsenek megbecsülve itthon a művészek.

A cikk a hozzászólásoknál olvasható!

34 Comments

  1. …és amit nyugdíjig kerestél és nem adóztál utána – azzal mi van? és a többi “MŰVÉSZ” IS MOST SÍR 😂 A luxus vagyont lehet értékesíteni, be kell költözni PANELBA és nem méltatlankodni – kedves MŰVÉSZEK ‼😂😂 , és lehet 20 éves TICÓ-val is járni, nem csak pl. menő MERCIK.-kel ‼ 😂 Ja – és a KOSSUTH DIJ is ! az sem semmi ⁉

  2. Ezért sirnak sokan, hogy soha nem zárkoznak fel legalább az átlag nyugdíjig!!!
    Aki nem fizetett magaután az miért várja el hogy akit tsztességgel fizettek az ők alapjukból kapjanak az ilyenek mint Ő!!!!!
    Nekem nincs vele semmi bajom!!Nem bántott!!Maga a hir lázitja a hangulatot!!!!!

  3. multkor azt mondta hogy fiatalon kell sporolni és félre rakni pénzt, nem szorakorakozni menni és elbulizgatni és akkor mindenki jol álna anyagilag, ossza be a 42000 forintját meg lehet élni sokak szerint ebből a pénzből a sok okos ember atyaég.

  4. Sajnos a dolgozók se. Amíg te koncertezett, én dolgozok napi 12 órát hogy még tudjam venni a koncertjegyet. Ki jár jobban????? És én meg nem is sirhatok.

Comments are closed.