BIKUCI.HU - VICC OLDAL + FACEBOOK OLDAL ELADÓ!; Érdeklődni a [email protected] e-mail címen!

Nagyon erős elviselhetetlen fájdalmaitól szenvedő beteg fiatal férfi, így feküdt le ma a Debreceni Sürgősségi Ambulancia…

Nagyon erős elviselhetetlen fájdalmaitól szenvedő beteg fiatal férfi, így feküdt le ma a Debreceni Sürgősségi Ambulancia ajtaja elé! Miután könyörgése ellenére sem kapott segítséget.

A cikk a hozzászólásoknál olvasható!

10 Comments

  1. Ennyit a M.Eü. – ről, emderségből is megbuktak! Nagyon szomorú, hogy ezek az emberek akik doktoráltak és az életmentésre esküdtek, ilyet megtesznek!

  2. Az egészségügy nem a gyógyitásról szól halálgyárak lettek a korházak és akikben orvosok biztál a globalisták megvesztegetet bábjai akiknek az a céljuk,hogy megöljenek és mindenedet elvegyék!

  3. Sajnos nagyon sok helyen így van a fiamat Hatvanban rendesen ellazak tovább küldte egy Pesti kórházba ahol ő is ferengett fájdalomtól 5 hyre küldtek kapott 2 szem algopirint és haza kuldtek 2 hétre kapott ultra hasi beutalot de azóta rendben van egy maganorvosnal kötött ki és mi meg örülünk hogy jól meg usztul

  4. Sajnos a legtöbb orvos ennyire gerinctelen. Feleségemnek 1 hete légszomja volt az orvos elhajtotta. 1 volt szerencse. A nagyanyám aki orvos ő mondta, hogy mit csináljak.

Comments are closed.