Ők a repülőgép-katasztrófa áldozatai – Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád – Nyugodjanak békében!

Egy szívszorító videó szivárgott ki az életük utolsó perceiről: Ők az áldozatai a mai délutáni repülőgép-katasztrófának – Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád. Lezuhantak és szörnyethaltak a börgöndi repülőnapon. Szombaton még sokan megcsodálták őket és a gépüket Szegeden, de ma Börgöndön tragikus véget ért az utazásuk. Nem volt esélyük túlélni a becsapódást. Az ő rendkívüli repülőgépükről, amivel lezuhantak, korábban részletesen írtunk.

A bemutatórepülés közben a fehérvári repülőnapon vasárnap délután egy sportrepülő zuhant le. Információink szerint egy parkoló autónak csapódott és kigyulladt – árulta el Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a feol.hu megkeresésére. A helyszínre három tűzoltóautó érkezett, de a Székesfehérvári Tűzoltó Egyesület is segítséget nyújt a munkában. Az ijedtség nagy, sokan elhagyták a helyszínt, mire egy mentőhelikopter is megérkezett. A jelenlévők csak annyit láttak, hogy a Trojan típusú repülőgép forduló közben megbillent, elvesztette sebességét és lezuhant. A repülőnap további programjait azonnal felfüggesztették a szervezők.

A tragikus esemény során Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád vesztette életüket. Az egész repülőközösség mély fájdalommal és szomorúsággal fogadja a hírt. Nyugodjanak békében!

“Az emlékezetes pillanatok, amelyeket együtt megosztottunk Vilmos és Árpád életében, sosem fognak feledésbe merülni.”

repülőgép kép

A repülőgép katasztrófájának okai és következményei

A repülőgép-katasztrófa pontos okait és következményeit még vizsgálják a hatóságok. A baleset helyszínén már zajlik a munka, hogy kiderítsék az eset pontos körülményeit. Minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy felderítsék az okokat, és megelőzzék hasonló tragédiák bekövetkeztét a jövőben.

A repülőgép-szerelmesei emlékére

Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád hatalmas hatást gyakoroltak a repülés szerelmeseire és a közösségre. Ők mindig példaképek voltak a helyi pilótáknak és repülőgép-rajongóknak. Büszkén tevékenykedtek a repülőgép-találkozókon és bemutatókon, és szenvedéllyel írtak arról, hogyan válhatsz az életed részévé a repülés.

Vilmos és Árpád mindig is az élen jártak a repülőgép-tárak közösségében, és a szakma elismerését is kiérdemelték.

A repülőgép-szerelmesei emlékére emléktáblát állítanak a baleset helyszínén, hogy mindig emlékezzenek rájuk és azokra a pillanatokra, amiket együtt megéltünk velük.

Vilmos és Árpád utolsó pillanatainak leleplező videója

A tragikus repülőgép-katasztrófát dokumentáló videó sokkoló pillanatokat mutat be Vilmos és Árpád utolsó pillanatairól. Az erős érzelmeket kiváltó felvételről látjuk, ahogy boldogan és bátran szállnak fel a repülőgépre, majd váratlanul, elszállási problémákkal küszködve vesztik életüket. A videó szívhez szóló emlékezés az áldozatokra és arra az életre, amit a repülőgépek szerelmeseiként éltek.