Orbán Viktor meglepő bejelentése – Magyarország kormányzásának tervei

Pár információ kiszivárgott Orbán Viktor tegnapi kötcsei beszédéből.

Az emberek szerint Orbán Viktor tervei szerint 2034-ig szeretné folytatni a kormányzást. Korábban azt mondta, hogy 2030-ig tervez, de most a háború és a koronavírus-járvány miatt még négy évvel meghosszabbította.

A beszámoló szerint Orbán Viktor beszédében elmondta, hogy bár a kormány népszerűsége csökken, még mindig nagyobb, mint más európai országokban. Példaként Németországot említette, ahol állítása szerint az ellenzéki pártok népszerűbbek, mint a kormányzó pártok.

Orbán azt is mondta, hogy a reálbér csökkenése pozitív üzenet. Szerinte ez a tendencia megfordul majd, és év végére újra növekedést fogunk látni.

Az ellenzék gyengesége miatt vezető pozícióban vagyunk. Nem voltak olyan megszorítások, amelyek jelentősen befolyásolták volna az embereket.

Orbán továbbá újra kifejezte aggodalmát az iszlamizáció miatt, és azt állította, hogy nyugatról a keresztény közösségek menekülnek Magyarországra. Ambíciózus tervei vannak az ország számára, és szeretné, ha Magyarország nagy, erős és gazdag lenne, és a világ tisztelettel fordulna az ország felé.

A “nagy terv” lépései

Orbán szerint ehhez a következő lépésekre van szükség:

  • Demográfiai fordulat elérése
  • Munkaalapú gazdaság létrehozása
  • Külföldi befektetések a magyar vállalkozók részéről
  • Hadseregfejlesztés
  • Digitális állampolgárság bevezetése
  • Energetikai önellátás biztosítása

Orbán szerint a jelenlegi világpolitikai helyzet sok lehetőséget rejt magában, és célja az, hogy Magyarország olyan sikeres legyen, mint a kiegyezés idején.

Kép leírása

Forrás: telex.hu