Orbán Viktor meglepő bejelentése pénteken

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, egy rendkívül érdekes bejelentést tett a pénteki rádióinterjújában. A politikus az inflációval kapcsolatban fejezte ki aggodalmát, és kifejtette, hogy ez a helyzet nem a véletlen műve, hanem az európai politika és a háború következménye.

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a háborús spekulánsok mellett a háborúban érintett országok és az emberek is vesztesek. A szankciók csak tovább rontották a helyzetet, és az európai elit nem segített az ügyön, hanem inkább háborús pártisággal és szankciókkal válaszolt. Orbán Viktor folytatta, hogy mindig azokra törekedtünk, hogy a háború hatásait minimalizáljuk, és csökkentsük a testvérnépek közötti konfliktus negatív hatásait. Sajnálatos módon nem sikerült kivonni magunkat ezekből a hatásokból, ami igazságtalan a magyar néppel szemben.

A miniszterelnök hozzátette, hogy az Egyesült Államok elnöke lenne a jó tündér, aki képes megállítani a háborút, azonban erre nem látnak jelzéseket. Ezért szembesülnünk kell a háború következményeivel, és meg kell küzdenünk velük.

Orbán Viktor elmondta, hogy a versenyhivatal vizsgálata szerint a nagy kiskereskedelmi láncok többet emelnek az árakon, mint amennyire valójában szükség lenne. Ezért lépéseket kellett tennünk az áralkuval szemben, és áttértünk az árfigyelésre. A miniszterelnök hisz abban, hogy az év végére csökkenthető lesz az infláció egy számjegyű értékre.

Az energiaszolgáltatók tranzitdíjának növekedése kapcsán Orbán Viktor vegyes érzésekről beszélt. Nem káromkodott ugyan, de erősen reagált, amikor látta, hogy az ukránok emelték ezt a díjat.

Mindenkit figyelmeztetek!

Kép

Az így megosztott információk nyilvánosságra hozatala után Orbán Viktor egy nagy bejelentést tett, amely mindenkire hatással lesz. Azonban ez a bejelentés még nem nyilvános, ezért továbbra is várni kell a részletekkel kapcsolatban. Amint bármilyen további információ rendelkezésre áll, azonnal megosztjuk veletek.