Oszvald Marikáról szomorú hír érkezett – Óriási károk viharkárosított ingatlanában

Tragikus események járták körbe Oszvald Marika nyári rezidenciáját Gödöllőn, amikor egy súlyos vihar sújtotta az ingatlant és környékét.

A ház egy részét beázás érte, és a kertben található fák és a kerítés is megrongálódott. Ráadásul egy faág rádőlt a villanyoszlopra, ami áramszünetet okozott a területen, és komoly problémákat jelenthetett.

A színésznőnek a vihar miatt további veszteségei is keletkeztek, hiszen az áramkimaradás miatt az élelmiszerek elromlottak a hűtőszekrényében.

A helyreállítással kapcsolatban valószínűleg Oszvald Marika azonnal intézkedéseket tett a károk bejelentése és az ingatlan helyreállítása érdekében. Az ilyen típusú viharkárokra gyakran van biztosítás, amely segíthet a helyreállítási költségek fedezésében. “Nem sok minden történt, mert nehezen kezelem az ilyen típusú ügyintézéseket, de a lányom segített nekem. Először az áramszolgáltatótól kellett igazolást kérnem, hogy bizonyíthassam a biztosító felé, hogy ötven órán keresztül nem volt áramom” – mondta a művésznő a Borsnak, majd hozzátette: rengeteg élelmiszer kárba ment. “Tele volt a fagyasztóm hússal, zöldséggel, és mivel ezek felolvadtak, egyesével kellett lefotóznom és mindegyiknek külön-külön az árát is megjelölnöm, hogy mennyibe kerültek” – mesélte.

Oszvald Marika kétségbe vonja, hogy az őt megítélt összeg elegendő lesz-e a károk fedezésére. “A beázásokat már szakember vizsgálta, de hogy az árajánlatban szereplő összeg elegendő lesz-e a helyreállításra, azt kevésbé hiszem. Talán a jövő héten jönnek majd a tatarozáshoz és az állagmegóváshoz” – mondta.

Jelenleg még mindig nem lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni a vihar okozta károk helyreállítása, de Oszvald Marika szerint biztos, hogy több százezer forintos veszteségről van szó. “Egyelőre nem tudom, a biztosító milyen összeget fog megítélni összesen, de biztos, hogy több százezer forintos veszteség ért. Azért még mindig reménykedem abban, hogy kijön majd abból a pénzből, amit megítélnek, és nem kell jelentős mértékben kipótolnom, hogy mindent rendezni tudjak” – mondta.

Annak ellenére, hogy a vihar súlyos problémákat okozott neki, Oszvald Marika pozitívan próbál tekinteni a történtekre. “A sérült fákat sikerült már kivágni, jelenleg száradnak. Ha visszavonják a tűzgyújtási tilalmat, elégetem őket. Most már nem olyan vészes a helyzet, és különösen az örülök, hogy a veteményesemmel nem történt semmi baj” – mondta.

Nem csak Oszvald Marikának okozott hatalmas károkat a vihar, hanem Sassvári Sándor birtokát is megtépázta. Akkor a műsorvezető így nyilatkozott: “Sosem éltem még át ehhez hasonlót.”