Ötletes módszer a rovarok távoltartására: Dobjuk égő gyufaszálat a kávézaccra

Ahogy beköszöntenek a forró nyári hónapok, sokan igyekeznek a kertet, teraszt vagy az erkélyt választani a pihenés helyszínéül. Sajnos ezeket a pillanatokat gyakran megzavarják a rovarok, legyek és szúnyogok, akik csatlakoznak hozzánk. Azonban szerencsére van egy egyszerű és költséghatékony megoldás, amely segít eltávolítani őket, így mi is teljes mértékben élvezhetjük a kinti időt.

A kávézacc sokféle módon hasznosítható a háztartásban, azonban kevesen ismerik azt a trükköt, amely segít elűzni a rovarokat. “A kávézacc jellegzetes illata miatt a rovarok fejvesztve menekülnek.” Az eljárás rendkívül egyszerű: ha szeretnénk zavartalanul pihenni, csak vegyünk elő egy üres konzervdobozt, tegyünk bele egy kis kávézaccot, gyújtsunk meg egy gyufaszálat, majd dobjuk rá a zaccre.

Ez a filléres és egyszerű módszer nemcsak a környezetbarát és természetes rovarűzés módszereket keresőknek ideális, hanem mindenkinek, aki szeretné zavartalanul élvezni a nyári estéket.

Tehát mielőtt legközelebb kilépnénk a teraszra vagy a kertbe, ne feledkezzünk meg erről az egyszerű trükről, és élvezzük a nyugodt, rovarmentes pillanatokat.